demoxiczek91 Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Gdy zainstaluje nowy sterownik od Intela ARC czy Intela Xe (zintegrowaną) to potem windows update zmienia mi na starszą o 2 lata. Można to jakoś zmienić, probowałem tym narzedziem wushowhide ale cs chyba nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca JPD jeszcze tego nie naprawili? Też musiałem to blokować bo podmieniało mi stery od AMD(3-4lata temu!!!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Nie wiedziałem że to wciąż występuje. Zostaje jeszcze kombinować (co może być ryzykowne lub ciężkie) z instalatorem żeby po zainstalowaniu ustawiał wersję która jest ta sama w windows update a w rzeczywistości to nowy sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machoneyksc Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca (edytowane) Wylączyć przez ddu update sterowników windows ( Display driver uninstaller ) Edytowane 26 Marca przez machoneyksc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...