bergercs Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca Spoiler Tutaj chwalimy się, albo płaczemy co zrobiliśmy z naszymi bolidami 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akpert Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca To ja zacznę 😄 Może nie co zrobiłem ale co mam w planach zrobić w niedalekiej przyszłości i na samą myśl zbiera mi się na płacz... trzeba będzie zatankować 😞 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca Shrek wywalił brak ładowania - alternator jeszcze OE - ponad 320k przebiegu. Z nastawieniem na wymian na nowy, okazało się, że Valeo trzyma formę: łożysk nie słychać, uzwojenia ładne. Zużyte szczotki przelutowane na nowe (zamiast wymieniać regulator) oraz przeszlifowane pierścienie ślizgowe (najczęstsza awaria przy takich przebiegach to zużycie tych pierścieni, Valeo zastosowało materiały z takim naddatkiem, że zamiast montować nowe, można wyrównać stare) - na jakieś 100k km powinien jeszcze posłużyć. Po imprezie ładowanie "książkowe" - 14,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia Przegląd Shreka - pozytywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Shrek to co to za auto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Czarny brzydal 🙂 Grand Scenic 2. "Oryginalnym" Shrekiem był Vel Satis Skee - ale GS chyba przebija go brzydotą, więc dostał ten sam przydomek. Edytowane 2 Kwietnia przez bergercs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiu155 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia Wziąłem się za wymianę linki od klamki i rygla. Skończyło się tylko na rozebraniu boczka, bo mi gościu linki nie przysłał, więc nie ma sensu tego składać... Przynajmniej mogę teraz drzwi od środka otworzyć 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia Opłaciłem OC, wyszło 15zł taniej jak rok temu(jakiś cud musiał się stać) ten sam ubezpieczyciel(zniżki od dawna max). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia Zatankowałem E98 + LPG , do pełna. Nie skorzystałem z kontynuacji OC w Towarzystwie ubezpieczeniowym , od tak miałem zapłacić o 350pln. więcej (nie przypominam sobie aby ktoś kiedykolwiek korzystał z mojej polisy w wyniku poniesionej szkody , bo takowej przez ostatnie ćwierć wieku + nie było) , podziękowałem wymówieniem umowy i wziąłem OC od innego towarzystwa ubezpieczeniowego, teraz mam więcej pozycji w pakiecie i 60pln. taniej jak za zeszły rok , chciał bym poznać statystyki ile osób po otrzymaniu kontynuacji ubezpieczenia , zdecyduje sie zapłacić więcej , czy tak jak ja zmieni ubezpieczyciela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia W Shreku dla odmiany skorzystałem z kontynuacji w Uniqua - złotówkę taniej niż rok temu. OC plus assistance 80zł taniej niż najtańsza oferta na samo OC z rankomatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Przegląd w Renacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Wymiana opon i wyważenie kół, bo ostatnio jadąc ekspresówką na prostej przy dużym wiatru normalnie zjeżdżał samemu na sąsiednie pasy z lewej i z prawej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiu155 Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia Wymiana świec żarowych i odmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia Umyłem bydlę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...