toxicrain0912 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Witam, Czy są osoby, fachowcy które poradzą jakis najlepszy monitor na podstawie danych , testów. 3440x1440 , 165hz + ,34 cale na VA. Będzie służył do pulpitu, filmów, przeglądarki. Nie będę na nim grał. Chcę dwie przeglądarki otworzyć jednocześnie na nim i używać. Widziałem masę modeli po 1000-1500zl. Nie wiem który i dlaczego warto wziąć, który jest najlepszy. Dodatkowo zapomnialem dopytac - czy G-SYNC pelni jakas funkcje na pulpicie, w filmach, na yt, na twitchu podczas 165hz? Czy g-sync na tych budzetowcach mozna jakos odpalic? czy to cos pomoze? Dziękuję za pomoc. Edytowane 8 Kwietnia przez toxicrain0912 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxicrain0912 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 150 wyswietlen, pare dni i 0 pomocy niestety. Ludzie w Polsce ogolnie maja mala wiedze nt wyswietlaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Jaki masz sprzęt ? Do pulpitu wystarczy integra, ale RAM ma znaczenie przy Twoich wymaganiach. 32GB, to raczej minimum. Ja np. korzystam z TV VA 55cali 120hz i jest cool. Dwa w jednym za 1250zł. Qled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Przede wszystkim to sobie wez 4k 32 cale jak do neta nie 21 do 9 Jaki ?a np samsung Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipkiss Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Przecież masz pełno tematów z monitorami. Wystarczy przeczytać. Ludzie różnie też podchodzą. Jedna osoba wybiera pomiędzy 5 identycznymi modelami i znajduje różnice które jej nie pasują, inna bierze pierwszy lepszy monitor, który działa poprawnie. Do tego nie masz prawie żadnych wymagań, bo dopiero jak ktoś gra i ma większy budżet to zaczyna zwracać uwagę na wodotryski. Z ciekawości, po co Ci 165hz+ skoro nie grasz? Standardowo, pooglądaj sobie Stilgara na owocowym kanale YT. Matryca i tak będzie VA, więc monitory nie będą się dużo od siebie różniły. Co do polecajek to mam 34 cale, 3440x1440, którego głównie używam do pracy i jestem zadowolony. Jest on moim głównym monitorem więc na nim też gram, przeglądam neta i oglądam filmy. Drugi, mniejszy monitor to iiyama, 27 cali. Też nie mogę narzekać, więc jako firmę też w sumie mogę polecić Edytowane 11 Kwietnia przez ipkiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...