Skocz do zawartości
thomsen

Płatne czy darmowe skrzynki pocztowe dla zwykłego usera?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie. Czy dla zwykłego usera potrzebne są płatne skrzynki pocztowe? Sam korzystam z protona i home.pl i tak się zastanawiam. O ile proton ma jeszcze racje bytu taką że jest szyfrowany to inne płatne już nie. A wy z czego korzystacie? Z płatnych czy darmowych emaili?? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat z tego linku to mój 😉 Wiem że zostało tam omówione na temat onetu i innych. Mnie chodzi tylko czy dla zwykłego śmiertelnika potrzebna jest płatna poczta? I przyznaje zostało to tam częściowo wyjaśnione. Bo wszyscy zachwalają gmail ale ostatnio czytałem że bardzo łatwo jest przejąć czyjeś konto na gmailu. Jest cała masa przejęć kont na youtube a przecież to konto googla czyli też gmaila. Dlatego tak patrze w kierunku płatnych kont.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest łatwo przejąć.
Po pierwsze to nie musisz mieć na YT założonego kanału, chociaż nie wiem jak to przejęcie miałoby wyglądać.
Po drugie to robisz sobie wieloskładnikową weryfikację i potem patrzysz co klikasz. Jak Ci bardzo zależy to kupujesz klucz sprzętowy (coś jak pendrive) i po problemie.
https://support.google.com/accounts/answer/6103523

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi