thomsen Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Witam Mam takie pytanie. Czy dla zwykłego usera potrzebne są płatne skrzynki pocztowe? Sam korzystam z protona i home.pl i tak się zastanawiam. O ile proton ma jeszcze racje bytu taką że jest szyfrowany to inne płatne już nie. A wy z czego korzystacie? Z płatnych czy darmowych emaili?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Jak już mnie tak pytasz to używam darmowego emaila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomsen Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia To czysty przypadek, chodziło mi o zwykłego użytkownika. Ale skoro napisałeś że darmowego emaila korzystasz to pochwal się jakiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Ja wiem że to przypadek, ale zabawnie było odpowiedzieć jak by to do mnie było. A co do tematu tu sobie poczytaj: temat o poczcie na tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomsen Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Temat z tego linku to mój 😉 Wiem że zostało tam omówione na temat onetu i innych. Mnie chodzi tylko czy dla zwykłego śmiertelnika potrzebna jest płatna poczta? I przyznaje zostało to tam częściowo wyjaśnione. Bo wszyscy zachwalają gmail ale ostatnio czytałem że bardzo łatwo jest przejąć czyjeś konto na gmailu. Jest cała masa przejęć kont na youtube a przecież to konto googla czyli też gmaila. Dlatego tak patrze w kierunku płatnych kont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipkiss Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Nie jest łatwo przejąć. Po pierwsze to nie musisz mieć na YT założonego kanału, chociaż nie wiem jak to przejęcie miałoby wyglądać. Po drugie to robisz sobie wieloskładnikową weryfikację i potem patrzysz co klikasz. Jak Ci bardzo zależy to kupujesz klucz sprzętowy (coś jak pendrive) i po problemie. https://support.google.com/accounts/answer/6103523 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomsen Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Poczytaj to: https://www.techmaniachd.pl/2024/02/wamanie-na-kana-techmaniachd.html Ale faktycznie klucz sprzętowy jest jedyną skuteczną ochroną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...