bergercs Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia Grube zakupy - łącznik wydechu do Shreka, bo przeżarty jak w rocznym chińczyku 🙂 Fischer z nierdzewki, bo te zwykłe mają problem przetrwać dwa lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia folie matowa na ekran i oddałem felgi letnie do prostowania i malowania 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia Witam choinkę zapachową miałem wprawdzie trochę dylematu po miedzy zapachami lasu a bryzy morskiej , o wyborze zdecydował rzut moneta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia @Mr.T... ... ale po co Ci śmierdzidełko w aucie? 😉 Ja tam nie lubię intensywnych zapachów w aucie. Idealnie jak jest zupełnie bezzapachowe. Natomiast co do moich zakupów ... ostatnio zdaje się dywaniki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiu155 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Filtr kabinowy z Febi i granat LM 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bergercs Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 17.04.2026 o 11:37, lesiu155 napisał(a): Miara Bierz Milwaukee - bardzo "miękko" pracują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiu155 Opublikowano Wtorek o 13:49 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 13:49 W dniu 24.04.2026 o 16:30, bergercs napisał(a): Bierz Milwaukee - bardzo "miękko" pracują. No Milwaukee jak pomacałem była spoko ale wydaje mi się, że Dexter PRO jakoś płynniej. Może to tylko wrażenie, musze jeszcze raz pójść pomacać 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...