Asymilat Opublikowano 14 Maja Zgłoś Opublikowano 14 Maja Obiecałem synowi, że dostanie mój komputer (dosyć mocna jednostka złożona 2 lata temu AMD 7 7800 i 4080 Super), a ja złożę sobie coś nowego. Mam zaprzyjaźniony serwis komputerowy, który zaproponował mi zakup takiego sprzętu. Oni wszystko zamawiają, składają, cable management, stawiają system etc. Moglibyście rzucić okiem na te podzespoły i ceny, czy to się trzyma kupy? Tak jak wspomniałem - to zaprzyjaźniony serwis, więc nie mam problemu z zapłaceniem paru zł więcej niż rynkowo, do tego do cen jest już wliczona ich usługa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 15 Maja Zgłoś Opublikowano 15 Maja 12 godzin temu, Asymilat napisał(a): Moglibyście rzucić okiem na te podzespoły i ceny, czy to się trzyma kupy? Tak jak wspomniałem - to zaprzyjaźniony serwis, więc nie mam problemu z zapłaceniem paru zł więcej niż rynkowo, do tego do cen jest już wliczona ich usługa. Nie trzyma się, przyjaźń swoje kosztuje ... 800 zł taniej https://proline.pl/l/59d27dbf Nowszy i mocniejszy procesor, lepsza płyta na Z890, wydajniejsze AIO, karta z lepszym chłodzeniem, lepsze pamięci z RGB, lepiej wykonana obudowa jak i same wentyle, te w Modecom do wyrzucenia, lepszy jakościowo i nowszy zasilacz już ATX 3.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 16 Maja Zgłoś Opublikowano 16 Maja 1 musi byc intel? Bo zestaw na amd wydajniejszy 2 buda na pewno do wymiany w tych pieniadzach lub niewiele drozej mozna kupic duzo lepsze np lian li lancool 3 lub Lian Li O11 Vision Compact Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...