tiger2280 Opublikowano wczoraj o 14:54 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 14:54 Mam problem ponieważ nie posiadam tego kabla a jak by ktoś mógł na przykład przez email albo we wiadomości prywatnej mi ten zamówił w jakimś sklepie online? Bo to mi jest po prostu potrzebne bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Masz Internet (bo jak widać napisałeś tego posta) to sobie sam zamów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Kabel masz w pudełku z telefonem, a jak go nie masz (zgubiłeś, pies zjadł), to i tak jakoś telefon ładujesz i dokładnie tym samym kablem go połączysz z laptopem. Jednocześnie kablem nie wiele zrobisz na iPhone 14 - co najwyżej skopiujesz zdjęcia z galerii. Zapoznaj się z aplikacją LocalSend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...