Skocz do zawartości
Sfx

oby to jest dobra firma, ja zbyt duzo o niej nie slyszalem a

Rekomendowane odpowiedzi

ja wlasnie sie tez zdziilem jak to uslyszalem wiem to od sprzedawcy ktory mi te karte zapropobnowal w sklepie komputerowym wiec niestyety linku nie mam i tak sie pytam bo zbytnio nie slyszalem o tej firmie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak przy okazji ja chce sprzedac swojego ProlinkaTi4200 na 16miechach gwarancji max wytrzymuje 312-615(bez artefaktow ale niestabilnie) ja urzywam 305-601 bo sie nieprzegrzewa i jest zajebi.. stabilna za 400zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może trochę OT , ale nie daje mi to spokoju i troszkę denerwuje robienie goowna z mózgu

Jak chcesz kupic Nivide TI4 to TI4 4800SE GAinwarda 64mb (570zł) z tym SUPER GRACE nividy to jakos niewiem ale bym nie brał

Super Grace jest bardzo dobrą

albo jestem cofnięty w rozwoju , albo odnoszę wrażenie że kolega pisze po to , żeby wogóle pisać.... ale przecież nie ma juz liczby postów wyświetlanej przy userze , więc pytam : PO CO PISZESZ TAKIE BZDETY ?

no chyba że przez 16 minut doznałeś olśnienia i nabrałeś sporej wiedzy i doświadczenia na skutek jej przetestowania i dogłębnego poznania możliwości takiejże właśnie karty SuperGrace....

no comment... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...