bigzzgib Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Czy jest coś takiego w win2k jak w winxp tzn uruchom w zgodności z np. win98 bo superbike2001 mi nie chce działać, na xp zadziałał mi dopiero jak uruchomiłem w zgodności z win98. W w2k niewidze tej zakładki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 W win2k potrzebny jest program Aplication Compability. Nie wiem skad sciagnac, bo mialem na kompakcie z wersja 120dniowa okienek. Dziala tak samo dobrze jak w XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Nie widzisz bo jej nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Sęk w ty że ściągnołem sobie application compability update ze strony ms(appupd.exe)- nawet sie nie chciało zainstalować bo było napisane że powyżej sp2 jest już wkomponowane w service packi(3 i 4) ja mam 4 ale zakładki żadnej nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a już wiem to chodziło ci o programik application compability tool który jest na cd w2k tylko poco go tam tak zaknuli?? I tak nie działa a pod wxp działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...