Ryoo21 Opublikowano Poniedziałek o 08:22 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 08:22 Witam wszystkich ,aktualnie jestem posiadaczem Motoroli edge 40 od około 3 lat ,ogólnie byłem i jestem zadowolony z telefonu ,ale planuje zakup nowego smartfona. Telefon będzie mi służył do dzwonienia ,SMS ,tiktok,mało wymagających gier typu Clash Royale,nie zależy mi na aparacie zdjęcia robię sporadycznie ,dobrze jakby miał NFC. Zależy mi żeby był smukły ( nie lubię nosić cegły w kieszeni) szybki i dłuższa praca na baterii oraz szybkim ładowaniem. Cena maks to 1000 zł. Myślałem nad Motoroli 50 fusion co o niej myślicie? Jest akurat w dobrej cenie 750 zł.Czy może są lepsze propozycje. Drugi telefon do maks 500 zł dla mamy ,czyli dzwonienie ,smsy ,FB. Myślałem nad Samsungiem a16 za 499 zł ,czy może są lepsze telefony za tą cenę ? Dziękuję i bardzo proszę o porady i pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano Poniedziałek o 13:02 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:02 (edytowane) Do 1000: Motorola-Moto-G86-Power-5G-12-256GB Za 500+ motorola-moto-g15-power-8-256gb Edytowane Poniedziałek o 13:12 przez Gerg7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano Poniedziałek o 14:20 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:20 G86 nie spełnia warunku rozmiaru. G15 nie jest specjalnie wydajny w porównaniu z A16. Fusion też niewiele mniejszy. Do głowy przychodzi nowsza wersja Neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano Poniedziałek o 14:49 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:49 (edytowane) Tylko , że 4 GB ramu w A16 to jest smiech.( Do 500 zł ) 6,67" to na dzień dzisiejszy nie jest jakoś dużo, a ten fon za 1k jest fajny. Edytowane Poniedziałek o 16:03 przez Gerg7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryoo21 Opublikowano Poniedziałek o 16:59 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:59 A co myślicie o Samsungu a36 ? Co do gier gram w Clash Royale ,Heartstone i Pokemon TcG ,reszta to tiktoki ,rozmowy ,smsy ,FB i przeglądanie internetu ,puszczanie muzyki na yt ,myślicie że ten Samsung będzie wystarczający ? Czy lepiej zostać przy tej Motoroli 50 fusion ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryoo21 Opublikowano wczoraj o 12:58 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 12:58 Witam ,był mały odzew więc zdecydowałem się na edge 50 fusion i Samsunga a16. Samsung jak za 500 zł jest ok Edge 50 fusion jak za 800 jest super ,szczególnie bateria ,szybkość działania ,ekran Mój wynik z antutu z dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...