wrobsipl Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Panowie buduje sobie kompa i mam problem Płyta główna soltek 75FRN2-L Procek to napewno JIUHB Dysk IBM Grafika 9500@9700 Saphire Moje pytanie jest następujące czy ktoś mógłby mi poradzić co do pamięci takie ażeby nadawały się w miare do overcklokingu Będe chciał tego antka dośyć ostro kręcić i niechciałbym żeby pamięci go dobijały. Nie ma kaski na duall ale potem dokupie drugą kość Szukam czegoś dobrego 256 najlepie w 400 ewentualnie 333 myślałem o Geil 400 kosztują około 250 zł czy ktoś mógłby mi doradzić jakąś dobrą pamieć do overcklokingu nie za drogą. Dziękuje zainteresowanym serdecznie za pomoc. Pozdrawiam PS( a może jakieś inne sugestie do reszty sprzętu ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 TwinMOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Czegos takiego jak "dobra pamieć do overcklokingu nie za droga" to nie ma ;) Jak chcesz "ostro krecic" to wez Ocza, Corsaira albo Mushkina ;) A tak w ogole to Sebastian_Bach ma racje, TwinMOSy maja dobry stosunek jakosc/cena. Jak masz kase to mozesz wziac Geile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/search.php :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...