Tancerzek Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca Cześć, czy gdzieś na północy Polski jest sklep z podobnym meblem? yrke.pl/meble-biurowe/podstawka-pod-komputer-stacjonarny-orzech (załączam obrazek) 270 zł, myślę cena spoko Mam obudowę Antec Flux Pro, szeroka i ciężka. Myślałem że znalazłem odpowiedni wózek, ale poczytałem opinie o tej firmie i okazuje się że zamawianie tam jest bardzo ryzykowne. Więc zagadałem do lokalnego stolarza. Ten dał mi taką cenę że prawie spadłem z krzesła (załączam obrazek). Przecież to tylko skręcone 3 deski + przykręcone 4 kółka z supermarketu. Macie jakiś pomysł? Większość metalowych wózków na rynku to szajs, zbyt wąskie lub zbyt krótkie, i często mocne ograniczenie kg. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca Sam zamontuj te małe kółeczka w miejsce stopek obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Kup sobie kółka i parę desek i przykręć, wyjdzie taniej https://allegro.pl/produkt/kolka-kolko-obrotowe-metalowe-meblowe-30-mm-3-cm-lozyskowane-male-czarne-c2bdc3e1-da33-446d-860d-2c1c445859e7?offerId=18421816491 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATB-FLASH Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca Na alledrogo nawet takie coś za pare groszy https://allegro.pl/oferta/orico-podstawka-pod-komputer-stacjonarny-na-kolkach-18480605382?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=freelisting&srsltid=AfmBOorybDLjczDt4MlFXHtfdtzMNzXYLIXh84sA9pOLXYqHuKNci3o0grw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tancerzek Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca oki udało się złożyć, kosztowało to koło 230zl plus trochę roboty 😀 Płyty meblowe kupione na allegro od Dovanti 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...