pablo163 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Witam all posiadam msi kt4v i nie mam diurek do okola socketu i nie bardzo mam jak matowac bloki te nowsze , czy moze dalo by rade co an to wykombinowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Do takich bloków są zapinki. To bezpiecznijesze niż wierecnie w płycie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Do takich bloków są zapinki. To bezpiecznijesze niż wierecnie w płycie głównej. W plycie glownej mozna wiercic, jak sie chce ja usmiercic. Przeciez one maja budowe warstwowa (~ 6 ?) wiec zadne wiercenie nie wchodzi w gre, bo na 99% trafisz w jakas sciezke. U Mate sa przeciez zapinki do nowych blokow ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Do takich bloków są zapinki. To bezpiecznijesze niż wierecnie w płycie głównej. W plycie glownej mozna wiercic, jak sie chce ja usmiercic. Przeciez one maja budowe warstwowa (~ 6 ?) wiec zadne wiercenie nie wchodzi w gre, bo na 99% trafisz w jakas sciezke. U Mate sa przeciez zapinki do nowych blokow ? 8O Można jeszcze wypalać zapalniczką (ktoś tak robił otwory w zaslepca na potencjometr do fanbusa) P.S. reed, nie czujesz tej ironii z wiartarką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Do takich bloków są zapinki. To bezpiecznijesze niż wierecnie w płycie głównej. W plycie glownej mozna wiercic, jak sie chce ja usmiercic. Przeciez one maja budowe warstwowa (~ 6 ?) wiec zadne wiercenie nie wchodzi w gre, bo na 99% trafisz w jakas sciezke. U Mate sa przeciez zapinki do nowych blokow ? 8O Można jeszcze wypalać zapalniczką (ktoś tak robił otwory w zaslepca na potencjometr do fanbusa) P.S. reed, nie czujesz tej ironii z wiartarką? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Do takich bloków są zapinki. To bezpiecznijesze niż wierecnie w płycie głównej. W plycie glownej mozna wiercic, jak sie chce ja usmiercic. Przeciez one maja budowe warstwowa (~ 6 ?) wiec zadne wiercenie nie wchodzi w gre, bo na 99% trafisz w jakas sciezke. U Mate sa przeciez zapinki do nowych blokow ? 8O Można jeszcze wypalać zapalniczką (ktoś tak robił otwory w zaslepca na potencjometr do fanbusa) P.S. reed, nie czujesz tej ironii z wiartarką? :lol: http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Do takich bloków są zapinki. To bezpiecznijesze niż wierecnie w płycie głównej. W plycie glownej mozna wiercic, jak sie chce ja usmiercic. Przeciez one maja budowe warstwowa (~ 6 ?) wiec zadne wiercenie nie wchodzi w gre, bo na 99% trafisz w jakas sciezke. U Mate sa przeciez zapinki do nowych blokow ? 8O Można jeszcze wypalać zapalniczką (ktoś tak robił otwory w zaslepca na potencjometr do fanbusa) P.S. reed, nie czujesz tej ironii z wiartarką? :lol: http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Pablo zajrzyj tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 W plycie glownej mozna wiercic, jak sie chce ja usmiercic. Heh- jakaś perka, jakieś fajne basy i niezły kawałek by z tego wyszedł. :D :D :D Domyślam się, że to sponton 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 No co wy ludzie nigdy zescie w mobo nie wiercili? Twardym trzeba byc :wink:, a tak poza tym to po co obok chipsetu mam zamiast dziurek tylko takie koleczka z kropka w srodku (bez tej zielonej warstwy)? Tam raczej nie ma siezek w miejscu tych kolek ale hyba raczej nie bede sprawdzal.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 jak robilem breloczek z chipsetu z voodoo2 to tam golym ogkiem widac 4 warstwy a te a te koleczka z kropka w srodku (dziurka?) to polonczenie medzi warstwami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...