SirMichael Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Niestety mój stary dobry PC umiera i muszę zmontować coś nowego, żeby w Total war warhammera pykać i gta6. Z pomocą comiesięcznego poradnika na purepc wykombinowałem taki zestaw. Powiedźcie mi czy to się klei i czym się różną te 5070ti od Zotaca? Jest ich całkiem sporo, nie widzę tam różnic po za ceną. (prócz tych najdroższych co różnią się ilością pamięci) mobo Asus TUF GAMING B650E-E WIFI psu XPG Core Reactor II VE 750W SSD ADATA Legend 900 1TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe be quiet! Pure Rock Pro 3 Black AMD Ryzen 7 7800X3D, 4.2 GHz, 96 MB, OEM Pamięć Patriot Viper Venom, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30 Zotac Gaming GeForce RTX 5070 Ti Solid SFF OC 16GB GDDR7 DLSS4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Tak średnio bym powiedział. https://proline.pl/l/3f28c369 Karta z dużo lepszym chłodzeniem, SSD na TLC bo Legend 900 to już od dawna QLC, lepszy zasilacz no i masz obudowę bo tu jej nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu W podobnej cenie można złożyć np. link. Dodatkowo podczas używania konfiguratora pokazuje czy dany podzespół jest niekompatybilny. Też tam są przykładowe konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Krystian03 napisał(a): W podobnej cenie można złożyć np. link No i co to ma być? Dwuslotowa karta z kijowym chłodzeniem, dużo gorzej wykonana obudowa, płyta B650 z gorszym wyposażeniem Względem Gigabyte to jest przepaść co do temperatur i kultury pracy Daruj sobie taką reklamę DM, masz w ogóle na to zgodę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...