dlugi_a Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 wlasnie jak sie sprawuja te przejsciowki, dzialaja poprawnie na wszystkich klawiaturach? bo chce kupic jakas tania klawiature na ps/2 i do tego ta przejsciowke, a moja plyta jest dosc leciwa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Miałem, u mnie działały dwie klawiatury. Jedna jakaś no-name, druga Logitech Deluxe 104. Innych nie sprawdzałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Mam i dziala jak najbardziej OK. Klawiatura standardowa no-name Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 wlasnie jak sie sprawuja te przejsciowki, dzialaja poprawnie na wszystkich klawiaturach? bo chce kupic jakas tania klawiature na ps/2 i do tego ta przejsciowke, a moja plyta jest dosc leciwa :P Nie ma żadnych problemów. Podłączałem tak dziesiątki klawiatur i wszystkie działały jak należy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 ok, dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...