Pułkownik Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Złożyłem taki zestaw...prosze o fachową pomoc i ewentualne korekty. Ostatni komputer składałem 14 lat temu.... także jestem kompletnie zielony. Komputer składam pod Gothica Remake między innymi. Do tego mam zasilacz enermaxa platinum 850W mam nadzieję ze starczy. Obudowę i cała resztę gratów mam. Proszę o pomoc z góry dziękuję. Budżet jakim dysponuje https://www.komputronik.pl/cart/shared/show/GwdJVlWndV-D5kxWywB7O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Nie moge edytować tematu. Budżet to 12 tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Co to za obudowa i konkretny model zasilacza? 14700KF nie ma kompletnie sensu gorący procesor. taniej wyjdzie AM5 z wydajniejszym 7800X 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...