virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Wie ktos moze jak i jakim programem zmienic MPEG na AVI ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Przykro mi, ale chyba po tym i po topicu na sieciach o łączeniu kompów zgłoszę Twoją kandydaturę do bana. Za lenistwo i niestosowanie się do reguł forum. Na górze strony jest taki guziczek "Szukaj", ma taką ikonkę. Gwarantuje Ci, że o tym było na forum, i to nie raz. A poza tym google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jesli to bylo to mi pokaz!! Uzylem funkcji Szukaj ale nie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 DR.Divx - prosty w obsłudze i dobry. Do zassania z www.divx.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Thx pieklo, juz sciagam ten programik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jesli to bylo to mi pokaz!! Uzylem funkcji Szukaj ale nie znalazlem a ja po wpisaniu w wyszukiwarkę znalazłem min: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=22304 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8995 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=5727 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37887 i czytaj między wierszami również w innych topicach, nawet jeżeli temat posta wskazuje, że będzie o czym innym. A na wypadek, gdyby Ci umknęło w powyższych linkach: www.divx.pl ; polecam tamtejsze forum i ich wyszukiwarkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 No wlasnie tutaj prawie wszyscy podaja VirtualDub a u mnie nie dziala wyskakuje jakis blad, dlatego dodalem topik bo chce uzyc jakis inny program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Skoro wyskakuje Ci jakiś błąd, to może zwróć uwagę, jaki to błąd. Możesz mieć na przykład MPEG-2 i nieobsługującą go wersję VD. Jest wysoce prawdopodobne, że będziesz miał dalsze pytania, więc może od razu przypomnę Ci adres z posta wyżej: www.divx.pl. Masz tam forum, artykuły i download. Poczytaj sobie. PS. Kompresja, nie kompresacja, a w tym wypadku to bardziej Ci chodziło o konwersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Mam taki blad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 A ten program nie bardzo mi dzila, klikam aby wlaczyc ale nic sie nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ściągnij sobie wersję VirtualDuba obsługującą MPEG-2, bo na tym właśnie polega Twój problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 lol nawet nie wiedzialem ze sa rozne wersje VD np z obsluga MPEG :D thx Miope :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jakbys poczytal troche z tych linkow to bys wiedzial.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P ) Full wypas, skompresowalem VD z MPEG na AVI ale dzwieku nie ma, ale tu juz sam dojde :) zeby nie bylo ze jakis nie zdara ze mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P )Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P ) Full wypas, skompresowalem VD z MPEG na AVI ale dzwieku nie ma, ale tu juz sam dojde :) zeby nie bylo ze jakis nie zdara ze mnie :)Wiem moja wina :( przyznaje sie ale nie dawajcie mi Bana, mam 15 lat i nie jestem najlepszym informatykiem ( o ile jakim kolwiek jestem :P ) Full wypas, skompresowalem VD z MPEG na AVI ale dzwieku nie ma, ale tu juz sam dojde :) zeby nie bylo ze jakis nie zdara ze mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 O zesz kur** ale zasmiecilem topic prosze a raczej blagam moderatora zeby to pousuwal bo ja nie mam takiej opcji, ale to wina mojego netu czasem zle odbiera, niby czekam az doda wiadomosc a juz dodal, i tak klikalem pare razy i oto efekty. PRZEPRASZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Masz przy swoich postach przycisk "zmień", którym możesz edytować zawartość (zmieniać, np. dopisywać coś), a jeżeli Twój post jest ostatni w topiku, to możesz go usunąć przyciskiem "x". Tutaj mógłbyś je jeden za drugim pousuwać, ale już nie możesz, bo ja się dopisałam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 BAN dla Miope bo nie daje usunac postow!!!! :D:D:D:D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Pliiiiiiiz, ja już nie będę, ja się poprawię... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Dzieki za wyrozumialosc, naprawde nie chcialem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...