leven Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca https://postimg.cc/sMD6Lb7K https://www.x-kom.pl/p/1352420-chlodzenie-wodne-tcomas-lg700-pro-360-3x120mm.html https://www.purepc.pl/20-lat-purepc-konkurs-urodziny-wyniki-nagrody Super 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Ja też zadowolony bo monitor ugrany. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca Dostaliście już info na email z prośbą o dane do wysyłki itp. lub w ogóle coś wam przyszło. Zaglądam na swój adres, ale na razie nic. Wiem że to pewnie potrwa z 2 tygodnie lub dłużej, ale mimo wszystko człowiek jak na szpilkach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacopys Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca Zakładam, że będą wysyłali po kolei, a ja jestem prawie na końcu listy. Nie spodziewam się kontaktu za szybko. W najgorszym razie będziemy mieli prezenty pod choinkę 😉 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) Na razie żadnych wiadomości w skrzynce mail. Jak coś dostanę, to naskrobię 🙂 W dniu 25.06.2026 o 10:31, Kasy napisał(a): Ja też zadowolony bo monitor ugrany. Mnie pokusiło, żeby wziąć udział w konkursie i jestem mega zadowolony i zaskoczony, że bardzo delikatne/proste odpowiedzi zostały zaakceptowane i jeszcze nagrodę dostałem. Ale mam farta 🙂 Edytowane 27 Czerwca przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Opublikowano 7 Lipca Już 7 lipiec i zero odzewu. Chyba w tak długim okresie czasu powinna przyjść chociaż zdawkowa informacja 😞 A u Was, jakieś powiadomienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 30.06.2026 przyszedł email aby podać dane. Oczywiście jak to onet wrzucił emaila do folderu SPAM. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Opublikowano 8 Lipca W dniu 7.07.2026 o 12:30, leven napisał(a): Już 7 lipiec i zero odzewu. Chyba w tak długim okresie czasu powinna przyjść chociaż zdawkowa informacja 😞 A u Was, jakieś powiadomienia ? ? a kto decyduje ?portal purepc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Opublikowano 8 Lipca Nie wiem, ale powiadomienie powinno przyjść dawno temu. Człowiek jakimś cudem coś wygrywa, cieszy się i cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 13 godzin temu, leven napisał(a): Nie wiem, sprawdz emaila,10 procent od przypomnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca Ja już dostałem info o nadaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzem Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 18 godzin temu, Kasy napisał(a): Ja już dostałem info o nadaniu A kiedy Kolega dostał to info oraz kiedy został poinformowany o wygranej? Bo ja 30 dostałem maila o wygranej (najwspanialszy dzień ostatnich tygodni 🤩) i tego samego dnia odpisałem Rafałowi, no i do dzisiaj cisza🙂 W regulaminie było, że "wysyłka nagrody odbędzie się w terminie do 7 dni roboczych od dostarczenia niezbędnych danych adresowych zwycięzcy do realizacji wysyłki kurierem". A dziś jest 8 dzień roboczy 🙂 Nie pośpieszam ale czułbym się spokojniej jakby po mojej wiadomości z danymi do wysyłki wysyłane było potwierdzenie w stylu "Czekaj cierpliwie na wysyłkę" 😉 Uspokajam się jednak że przecież tyle co oni nagród rozdali to się nie da wysłać "na szybko". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca Dziś otrzymam dostawę. 2 godziny temu, Krzem napisał(a): Uspokajam się jednak że przecież tyle co oni nagród rozdali to się nie da wysłać "na szybko". Rafał z tego co wiem ma teraz rozgardiasz z papierami za poprzedni miesiąc i dalej ze zdrowiem problemy. Nie wiem też jak wygląda kwestia czy rzeczy są dostarczane z ich siedziby czy bezpośrednio od producenta wygranej rzeczy. Można w sumie tu oznaczyć Rafała i/lub Sebastiana co i jak. Lub bezpośrednio zapytać w mailu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca A ja do dziś dnia nie otrzymałem nawet maila o wygranej. Stąd moje zapytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sad.dam Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca A dobrze sprawdziłeś mejl powiązany z kontem do portalu? - a takie fajne chłodzenie, eleganckie 🤣 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca Piękny, dołączył do kolekcji 😉 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca (edytowane) W dniu 10.07.2026 o 15:47, Sad.dam napisał(a): A dobrze sprawdziłeś mejl powiązany z kontem do portalu? - a takie fajne chłodzenie, eleganckie 🤣 Maila kontaktowego wysyłało się podczas konkursu. Mój mail w profilu jest taki sam. Edytowane 14 Lipca przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca Godzinę temu, Dikson napisał(a): Piękny, dołączył do kolekcji 😉 Jak to atmin dostał nagrodę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca Światełko w tunelu. Napisałem do Rafała i przesłał mi dzisiaj wiadomość, żeby podać dane do wysyłki wygranej 😃 W dniu 10.07.2026 o 08:15, Krzem napisał(a): A kiedy Kolega dostał to info oraz kiedy został poinformowany o wygranej? Bo ja 30 dostałem maila o wygranej (najwspanialszy dzień ostatnich tygodni 🤩) i tego samego dnia odpisałem Rafałowi, no i do dzisiaj cisza🙂 W regulaminie było, że "wysyłka nagrody odbędzie się w terminie do 7 dni roboczych od dostarczenia niezbędnych danych adresowych zwycięzcy do realizacji wysyłki kurierem". A dziś jest 8 dzień roboczy 🙂 Nie pośpieszam ale czułbym się spokojniej jakby po mojej wiadomości z danymi do wysyłki wysyłane było potwierdzenie w stylu "Czekaj cierpliwie na wysyłkę" 😉 Uspokajam się jednak że przecież tyle co oni nagród rozdali to się nie da wysłać "na szybko". A napisałeś w mailu do Rafała swoje dane do wysyłki ? Bo ja dzisiaj, dosłownie godzinę temu otrzymałem od Rafała wzór co i w jakiej formie należy te dane przedstawić. Pewnie, gdybym częściej wygrywał, nie byłoby problemów 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca Paczka w przygotowaniu do wysyłki - przyszła informacja od Inpostu 🙂 Może w piątek będzie 🙃 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano Czwartek o 09:08 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:08 Chłodzenie w domu. Pięknie to wygląda. Dzięki za prezent 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano Czwartek o 13:49 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:49 Dziś dotarła do mnie myszka 😉 Naprawdę premium opakowanie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano Sobota o 13:47 Zgłoś Opublikowano Sobota o 13:47 W dniu 14.07.2026 o 11:55, Kasy napisał(a): Jak to atmin dostał nagrodę? Do admina to trochę daleko. To jest moderator forum. A przypominam, że moderacja forum to wolontariat i technicznie nie jest się pracownikiem portalu. Co więcej, status ten nie jest nawet widoczny na portalu, bo to 2 niezależne konta. W dniu 14.07.2026 o 11:08, leven napisał(a): Maila kontaktowego wysyłało się podczas konkursu. Mój mail w profilu jest taki sam. Mail konkursowy brany jest z profilu. Najpierw trzeba sprawdzić, czy mail w profilu jest nadal aktywny - w wielu wypadkach (szczególnie starszych kont) mail ten nie jest już dostępny i sprawa wychodzi na jaw w przypadku konkursu lub próby odzyskania hasła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...