Skocz do zawartości
leven

20 lat PurePC - zwycięzcy konkursu i nagrody (dajcie znać jak dojechały!)

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie żadnych wiadomości w skrzynce mail. Jak coś dostanę, to naskrobię 🙂 

W dniu 25.06.2026 o 10:31, Kasy napisał(a):

Ja też zadowolony bo monitor ugrany. 

Mnie pokusiło, żeby wziąć udział w konkursie i jestem mega zadowolony i zaskoczony, że bardzo delikatne/proste odpowiedzi zostały zaakceptowane i jeszcze nagrodę dostałem. Ale mam farta  🙂 

Edytowane przez leven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 7.07.2026 o 12:30, leven napisał(a):

Już 7 lipiec i zero odzewu. Chyba w tak długim okresie czasu powinna przyjść chociaż zdawkowa informacja 😞

A u Was, jakieś powiadomienia ?

? a kto decyduje ?portal purepc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, Kasy napisał(a):

Ja już dostałem info o nadaniu

A kiedy Kolega dostał to info oraz kiedy został poinformowany o wygranej? Bo ja 30 dostałem maila o wygranej (najwspanialszy dzień ostatnich tygodni 🤩) i tego samego dnia odpisałem Rafałowi, no i do dzisiaj cisza🙂 

W regulaminie było, że "wysyłka nagrody odbędzie się w terminie do 7 dni roboczych od dostarczenia niezbędnych danych adresowych zwycięzcy do realizacji wysyłki kurierem". A dziś jest 8 dzień roboczy 🙂 Nie pośpieszam ale czułbym się spokojniej jakby po mojej wiadomości z danymi do wysyłki wysyłane było potwierdzenie w stylu "Czekaj cierpliwie na wysyłkę" 😉

Uspokajam się jednak że przecież tyle co oni nagród rozdali to się nie da wysłać "na szybko".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś otrzymam dostawę.

2 godziny temu, Krzem napisał(a):

Uspokajam się jednak że przecież tyle co oni nagród rozdali to się nie da wysłać "na szybko".

Rafał z tego co wiem ma teraz rozgardiasz z papierami za poprzedni miesiąc i dalej ze zdrowiem problemy. Nie wiem też jak wygląda kwestia czy rzeczy są dostarczane z ich siedziby czy bezpośrednio od producenta wygranej rzeczy.

Można w sumie tu oznaczyć Rafała i/lub Sebastiana co i jak. Lub bezpośrednio zapytać w mailu.

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 10.07.2026 o 15:47, Sad.dam napisał(a):

A dobrze sprawdziłeś mejl powiązany z kontem do portalu? - a takie fajne chłodzenie, eleganckie 🤣

Maila kontaktowego wysyłało się podczas konkursu.

Mój mail w profilu jest taki sam.

Edytowane przez leven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Światełko w tunelu. Napisałem do Rafała i przesłał mi dzisiaj wiadomość, żeby podać dane do wysyłki wygranej 😃

W dniu 10.07.2026 o 08:15, Krzem napisał(a):

A kiedy Kolega dostał to info oraz kiedy został poinformowany o wygranej? Bo ja 30 dostałem maila o wygranej (najwspanialszy dzień ostatnich tygodni 🤩) i tego samego dnia odpisałem Rafałowi, no i do dzisiaj cisza🙂 

W regulaminie było, że "wysyłka nagrody odbędzie się w terminie do 7 dni roboczych od dostarczenia niezbędnych danych adresowych zwycięzcy do realizacji wysyłki kurierem". A dziś jest 8 dzień roboczy 🙂 Nie pośpieszam ale czułbym się spokojniej jakby po mojej wiadomości z danymi do wysyłki wysyłane było potwierdzenie w stylu "Czekaj cierpliwie na wysyłkę" 😉

A napisałeś w mailu do Rafała swoje dane do wysyłki ?

Bo ja dzisiaj, dosłownie godzinę temu otrzymałem od Rafała wzór co i w jakiej formie należy te dane przedstawić.

Pewnie, gdybym częściej wygrywał, nie byłoby problemów 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 14.07.2026 o 11:55, Kasy napisał(a):

Jak to atmin dostał nagrodę?

Do admina to trochę daleko. To jest moderator forum. A przypominam, że moderacja forum to wolontariat i technicznie nie jest się pracownikiem portalu. Co więcej, status ten nie jest nawet widoczny na portalu, bo to 2 niezależne konta.

W dniu 14.07.2026 o 11:08, leven napisał(a):

Maila kontaktowego wysyłało się podczas konkursu.

Mój mail w profilu jest taki sam.

Mail konkursowy brany jest z profilu.
Najpierw trzeba sprawdzić, czy mail w profilu jest nadal aktywny - w wielu wypadkach (szczególnie starszych kont) mail ten nie jest już dostępny i sprawa wychodzi na jaw w przypadku konkursu lub próby odzyskania hasła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi