urban00 Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Opublikowano 2 Lipca Cześć, w niedalekiej przyszłości planuje wymianę starej i5-9400F. Z racji że mam ram 32GB DDR4 myślałem nad i5-12600KF na płycie B760. Kartę aktualnie mam RTX 3060. Myślicie że ma to sens czy lepiej odłożyć i iść w AM5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Opublikowano 2 Lipca Zostaw te 32GB, weź to co zaplanowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivo2 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Opublikowano 8 Lipca Potrzebuję kartę graficzną w cenie +-3TPLN. Czy lepiej szukać używku RTX4080 czy nowego Radeona RX 9070 XT ? Komputer tylko do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Opublikowano 8 Lipca Za 3300/3500 dostaniesz na olx nową 5070 TI z fakturą. 4080 nie ma sensu z racji na brak gwarancji w większości przypadków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivo2 Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Opublikowano 12 Lipca Dzięki, jakos 5070TI w tej cenie i z gwarancją trudno wyszarpać, zadowoliłem się 4080 na gwarancji za 3,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...