AndyN Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Kupiłem ten panel. W jaki sposób przykleja/przytwierdza się te czujniki temperatury, które są w komplecie? Bo chyba w pudełku żadnej taśmy nie dali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 No panelik wypasiony, gdyby kosztował ze 100 zł już bym go dawno kupił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Kupiłem ten panel. W jaki sposób przykleja/przytwierdza się te czujniki temperatury, które są w komplecie? Bo chyba w pudełku żadnej taśmy nie dali Jezeli przyklejac to tylko tasma termoprzewodzaca (Gielda => Rosio) Ale zazwyczaj to je sie tylko wciska w rozne szczelinki, pod qler, HDD itp. dlatego sa tak cienkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FubaF Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Przymierzam sie do kupna tego panelika. Jest mozliwe podlaczenei wiatraka ktory nie mierzy swoich obrotow czy alarm sie do tego przyburzy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 FubaF: Jak nie ma kabelka od pomiaru obrotów to alarm nie reaguje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no ja tez tak zrobiłem... ale sie wyginaja boczne scianki aero... ;(:arrow: znalazlem na to sposob. moze komus sie przyda moj pomysl. po kliknieciu w fotke, zobaczycie ja w wiekszych rozmiarach (800x600). powyzsze rozwiazanie uzytkuje juz 3 tygodnie i Aerogate trzyma sie swietnie. zastosowalem tutaj szpilke budowlana fi 5mm i 4x nakretki. nic prostrzego i funkcjonalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no ja tez tak zrobiłem... ale sie wyginaja boczne scianki aero... ;(:arrow: znalazlem na to sposob. moze komus sie przyda moj pomysl. po kliknieciu w fotke, zobaczycie ja w wiekszych rozmiarach (800x600). http://republika.pl/un_ix/forum_tweak/DSC01248_resize.JPG http://republika.pl/un_ix/forum_tweak/DSC01246_resize.JPG powyzsze rozwiazanie uzytkuje juz 3 tygodnie i Aerogate trzyma sie swietnie. zastosowalem tutaj szpilke budowlana fi 5mm i 4x nakretki. nic prostrzego i funkcjonalnego. No ja na ten przyklad przypialem sanki na tasiemkach zip do kabli :D ;) Spider, jestes juz "starym" userem, a nie wiesz ze nie cytujemy obrazkow ?? Nie czujesz ze to "troche" niepotrzebnie wydluza topic ?? reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...