Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

2.1 za 300zł ... kup coś firmy, która nie jest tandetnym no-name, bo cudów w tym zakresie cenowym nie ma co oczekiwać.

2 godziny temu, Gerg7 napisał(a):

Logitech Z533 chyba lepsze:

https://www.x-kom.pl/p/249333-glosnik-komputerowe-logitech-21-z533.html

Edytowane przez Kyle
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Kyle napisał(a):

2.1 za 300zł ... kup coś firmy, która nie jest tandetnym no-name, bo cudów w tym zakresie cenowym nie ma co oczekiwać.

Logitech Z533 chyba lepsze:

https://www.x-kom.pl/p/249333-glosnik-komputerowe-logitech-21-z533.html

Zawsze możesz podać coś lepszego najwyżej uzbieram pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się nad tym 2.1. Do czego chcesz podłączyć. Wczoraj nabyłem edifier MR5. Wiem ze nie tan budżet ale przesiadłem się na nie z edifiera c3 2.1. Po nabyciu Ae 5 plis chciałem wykorzystać jej możliwości, długo nad tym myślałem i tylko sub aktywny dałby kontrolę nad basem jakiego potrzebowałem. Po namyśle jednak wybrałem MR 5 mając z tyłu głowy dokupienie aktywnego suba i...właśnie siedzę od godziny testując...na razie nie będzie potrzebny, może wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, amp napisał(a):

Zastanów się nad tym 2.1. Do czego chcesz podłączyć. Wczoraj nabyłem edifier MR5. Wiem ze nie tan budżet ale przesiadłem się na nie z edifiera c3 2.1. Po nabyciu Ae 5 plis chciałem wykorzystać jej możliwości, długo nad tym myślałem i tylko sub aktywny dałby kontrolę nad basem jakiego potrzebowałem. Po namyśle jednak wybrałem MR 5 mając z tyłu głowy dokupienie aktywnego suba i...właśnie siedzę od godziny testując...na razie nie będzie potrzebny, może wcale.

Nie mój budżet. Z komputerami zawsze tak jest, dołóż... zaczynamy np. od  RTX-a 3060 a kończymy na RTX 5090 😁

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego napisałem o budżecie...czasami warto wstrzymać się z zakupem i przemyśleć dobrze, nawet się z tym przespać...i wiem dołóż do lepszego cały czas się przewija ale głośniki to peryferia więc cenowo raczej stabilnie i można nawet używki w dobrej cenie wyhaczyć. Sam szukając po sklepach głośników 2.1 chciałem wydać ponad tysiaka na nie dopóki nie popatrzyłem na olx gdzie takie same na gwarancji można było dorwać za 700 i jeszcze taniej ale zrezygnowałem na rzecz tych o których pisałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi