Skocz do zawartości
zine5

Słuchawki iem Aful Dawn-X-nowe!

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam nowe słuchawki model Aful Dawn-x Jest to najwyższy model w ofercie tego producenta:
posiadają obudowy z żywicy i prawdziwego drewna, w każdej słuchawce jest 14 przetworników ( jeden dynamiczny 10mm , jeden na przewodnictwie kostnym , osiem armaturowych i cztery elektrostatyczne) przykładowe linki z recenzjami: - wystarczy w google wpisać " aful dawn x test" Ale znawcy w temacie będą wiedzieli że to udany model.
Sprzedaję nieużywane słuchawki kupione 19.06.2026r - użyte tylko do testu raz (a tak to tylko leżą w pudełku) - nie używałem orginalnych wkładek - tylko swoje spin fit - których ze wzgl higienicznych nie dołączam - w zestawie wszystko co daje producent (żadne wkładki nieużywane, kabel etui nierozpakowane , JEST dowód zakupu . Powód sprzedaży to niepodpasowało mi ich brzmienie oraz mój sprzęt mobilny (na bluetoth) nie radzi sobie z nimi najlepiej (za mała moc) . Słuchawki mają wtyk 4,4mm zbalansowany (ewentualnie mogę dołożyć jakiś kabel na 3,5mm) Na wszelkie pytania chętnie odpowiem- proszę pisać.

https://www.olx.pl/d/oferta/sluchawki-iem-aful-dawn-x-nowe-CID99-ID1baXu0.html?bs=olx_pro_listing

https://allegrolokalnie.pl/oferta/sluchawki-iem-aful-dawnxnowe

IMG_20260627_121420.jpg

IMG_20260622_160128.jpg

IMG_20260622_160100.jpg

IMG_20260622_160111.jpg

IMG_20260627_121221.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi