metal Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Właśnie przeczytałem info o nowych athlonach :D . Macie tu linka: http://www.sirius.pl/news.php?id=449&PHPSE...3afab17ac5cf464 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 ... ciekawa oferta :D :twisted: :!: athlonXP +2ghz to chyba będzie mój pierwszy amd :D heh ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 cheche żebym miał troche grosza... poza tym najpierw trza towera zmodować, ech kurde trzeba wymyśleć jakieś źródło dochodu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Dobra, dobra tylko kiedy ja to na giełdzie kupie... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 qrde ja juz chce nowe athlonki na 0,13 ;[[[[[[[[[[ kiedy wyjda tyle sie tera z mowi o nowoscach amd a tu jeszcze 0,13 nie ujrzalem w Polsce jak narzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ja poczekam na Bartona 2x wiecej kaszy i panowie z AMD daja wspolczynnik PR o 600 wiekszy niz Throughbred z tym samym zegarem. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 heh tylko kiedy to bedzie w Polsce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Kiedy i za ile?? I czemu tak duzo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 ehh pod koniec roku maja byc Hammery uuu wtedy to dopiero ceny antkow beda atrakcyjne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 ehh pod koniec roku maja byc Hammery uuu wtedy to dopiero ceny antkow beda atrakcyjnewlasnie na to czekam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 A ja i tak czekam na Hammera. Swoją drogą jak sądzicie ile on będzie kosztować?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 ehh pod koniec roku maja byc Hammery uuu wtedy to dopiero ceny antkow beda atrakcyjnewlasnie na to czekam :DPowiedz jeszcze za ile kupiles tego gf4mx 460 ? Widze, ze cena u Ciebie nie gra roli. No chyba, ze z wedki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 miałem zamawiać AXP 1800+ ale teraz to się wstrzymam bo chce łyknąć tego 2000+ 0,13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jak sie przesiadać to od razu na Hammerka :!: :!: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 heh 118E!!!!!!!! porabalo ich ja wczoraj za AGOIA 1600+@2100+ placilem 355zl. Ja tez sie bee dopiero na Hammera przesiadal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Fajne tyle ze te nowe Athlony z funkcja Calm"n Cool beda na magistrali 100 a nie 133 :( Info jest na Benchmarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 a barton jest na socket a? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...