Skocz do zawartości
C3buś

Znowu karta...

Rekomendowane odpowiedzi

Składam kompa i mam dylemat. Nie wiem na którą kartę graf. się sqsić. Oto propozycje:

Radek 9500 Atlantis z 256 bitową magistralą danych (od Szafirka). Zainstalować Omegi i już spoxik jest :)

Radeon 9500@9700 już zmodowany (hardware'owo) z gwarancją

Radeon 9700 pro... wydaje mi się że 9700 nie wchodzi w tym wypadku w gre bo 9500 zmodowane lepiej wypada :) niestety 9700 pro kosztuje koło 500 blach więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no ja nie moge, ile razy chocby dzisiaj bylo o tym ??? SZUKAJ

Jesli ten 9500@9700 to to ustrojstwo z Komputronika to musze Cie zmartwic - nie jest to karta zmodowana hardwarowo, lecz po prostu wyselekcjonowany R9500 ktory bedzie chodzil jako 9700. Patrz tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40192

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm nie zrozumieliśmy się... :) Nie to nie Komputronik, karta od znajomego. Chodziło mi o to, czy BARDZIEJ opłaca się wyłożyć więcej o te 500 zł i mieć Radka 9700 PRO, czy qpować tańszego i zmodowanego. Czytałem dziesiątki postów na temat przerabiania i kupowania Radeonów 9500@9700. Niestety w żadnym z tych postów nie ma odpowiedzi na moje pytanie: czy bardziej opłacalne jest kupno Radka 9700 pro czy zmodowanego 9500... Chodzi mi o stosunek jakości do ceny. That's all. Sorry że Cię zdenerwowałem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak tak to spox :D:D:D Nie zdenerwowales mnie ale po prostu dzisiaj juz widzialem ze 3 topiki o tym jaka karte wybrac :D. Ja na Twoim miejscu nie zastanawial bym sie ani chwili i bral tego modowalnego 9500 - 500 zl to troche za duzo do dolozenia. Wez 9500 - mod na 9700 i krec do poziomu 9700 PRO :D. pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...