Skocz do zawartości
dvd

Athlon XP 2500+ Barton + Aasus A7N8X-X

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem. Jak sobie siedze na necie, oglądam film, gram. Co jakiś czas mi się resetuje komp :( nie mam pojęcia dlaczego !? Temperature na procku jest od 36-46 więc temperatura odpada. :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz restarty kompa bez bluesreena to zapewne hardware . Sprawdz inny zasilacz , pamiatki i mysle ze to cos z tych dwoch rzeczy . A i jeszcze jedno podkrecasz karte grafiki ??? .

Hehe zapomnialem dodac :) wczoraj wywalalem Blastera z kompa ktory sie dwa razy resetnal bez powodu :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze masz robaka Msblast ( RPC) ?????

ja wczoraj walczylem z tym pierdzielem :evil: wczesniej myslalem ze to problemy sprzetowe i kurde pol dnia stracilem na grzebanie z kompem,a wystarczyla jedna latka i robal zostal zdetronizowany :twisted:

http://download.microsoft.com/download/0/3...980-x86-PLK.exe

po instalacji latki nalezy znalesc plik msblast.exe i go usunac

gdyby sie jednak opieral to :

1. Nacisnąć kombinację klawiszy CTRL+SHIFT+ESC,

2. W oknie Menedżera Zadań przejść na zakładkę "Procesy",

3. Jeżeli na liście uruchomionych procesów znajduje się "cmd.exe", zaznaczyć ten proces i kliknąć przycisk "Zakończ proces",

4. Zaznaczyć proces "msblast.exe" i kliknąć przycisk "Zakończ proces",

5. Uruchomić Edytor Rejestrów (Kliknąć Start, "Uruchom" i wpisać polecenie "regedit"),

6. Otworzyć klucz HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

7. W prawym oknie Edytora Rejestrów kliknąć prawym klawiszem myszy wartość "windows auto update"="msblast.exe" i wybrać "Usuń",

8. Uruchomić ponownie system.

9. Odnaleźć i skasować plik "msblast.exe"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...