dvd Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Mam pewien problem. Jak sobie siedze na necie, oglądam film, gram. Co jakiś czas mi się resetuje komp :( nie mam pojęcia dlaczego !? Temperature na procku jest od 36-46 więc temperatura odpada. :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a zasilke jaka masz ??? moze poprostu nie wyrabia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 300 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 300 W A może byś tak podał producenta bo sam Woltaż niewiele mówi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Enlight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Jak masz restarty kompa bez bluesreena to zapewne hardware . Sprawdz inny zasilacz , pamiatki i mysle ze to cos z tych dwoch rzeczy . A i jeszcze jedno podkrecasz karte grafiki ??? . Hehe zapomnialem dodac :) wczoraj wywalalem Blastera z kompa ktory sie dwa razy resetnal bez powodu :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xander Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 A moze masz robaka Msblast ( RPC) ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 A moze masz robaka Msblast ( RPC) ????? ja wczoraj walczylem z tym pierdzielem :evil: wczesniej myslalem ze to problemy sprzetowe i kurde pol dnia stracilem na grzebanie z kompem,a wystarczyla jedna latka i robal zostal zdetronizowany :twisted: http://download.microsoft.com/download/0/3...980-x86-PLK.exe po instalacji latki nalezy znalesc plik msblast.exe i go usunac gdyby sie jednak opieral to : 1. Nacisnąć kombinację klawiszy CTRL+SHIFT+ESC, 2. W oknie Menedżera Zadań przejść na zakładkę "Procesy", 3. Jeżeli na liście uruchomionych procesów znajduje się "cmd.exe", zaznaczyć ten proces i kliknąć przycisk "Zakończ proces", 4. Zaznaczyć proces "msblast.exe" i kliknąć przycisk "Zakończ proces", 5. Uruchomić Edytor Rejestrów (Kliknąć Start, "Uruchom" i wpisać polecenie "regedit"), 6. Otworzyć klucz HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun 7. W prawym oknie Edytora Rejestrów kliknąć prawym klawiszem myszy wartość "windows auto update"="msblast.exe" i wybrać "Usuń", 8. Uruchomić ponownie system. 9. Odnaleźć i skasować plik "msblast.exe" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Nie podkręcałem grafy. Mam nową płyte procek i ramy czy to może zależeć od ramów ??? Nie działa mi na nich dual ddr jutro jade do sklepu z nimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...