Skocz do zawartości
trib

Gdzie w Wawie Epox 8rda+ rev. 2.1 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w topicu, widzieliscie gdzies na gieldzie albo w sklepie ? Napalilem sie na ta plytke ale kupowac 1.1 jak jest 2.1 to troche szkoda.. A jak w Wawie nie maja to moze jakis sklep internetowy poradzcie (w Siriusie nie maja i nie beda mieli pytalem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przylaczam sie do pytania kolegi gdzie mozna dostac rewizje 2.1 tej plytki??? 2.0 w proline ale jak jest 2.1 to czemu by nie tymbardziej ze te nowe kondensatorki i chlodzenie mosfetow :) :P

A ja mam takie pytanie skad wnioskujesz, ze rev 2.1 ma chlodzenie mosfetow?

Czytajac pierwsza strone tego topicu mozna dojsc do wprost przeciwnych wnioskow.

Pozdrawiam Aciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przylaczam sie do pytania kolegi gdzie mozna dostac rewizje 2.1 tej plytki??? 2.0 w proline ale jak jest 2.1 to czemu by nie tymbardziej ze te nowe kondensatorki i chlodzenie mosfetow :) :P

A ja mam takie pytanie skad wnioskujesz, ze rev 2.1 ma chlodzenie mosfetow?

Czytajac pierwsza strone tego topicu mozna dojsc do wprost przeciwnych wnioskow.

Pozdrawiam Aciu.

ROTFL :lol: :lol: wlasnie ze zdjecia ktore m. in. jest widoczne w linku podanym przez ciebie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow  8O  chcecie powiedziec ze te kieprawe radiatorki na MOFSET'ach to robota EPoX'a  :?:  :?:  :?: mogli sie lepiej postarac,to juz moje wlasnej roboty sa fajniejsze  :wink: nie mowiac o MSI

:arrow:http://www.1000lecie.pl/~vip/rad.jpg

no wiesz za te okolo 430 pln to i tak niezle postarali sie chlopaki ;) :lol: zawsze to cos a radia mozna przeciez wymienic mnie chodzilo raczej o sam fakt a jakosc to juz inna sprawa

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ROTFL :lol: :lol: wlasnie ze zdjecia ktore m. in. jest widoczne w linku podanym przez ciebie :lol:

Powiem tak, sam chcialem zwrocic uwage na ten fakt dla Aciu - zajzalem

jednak na forum / topic z link'a podanego przez Aciu 8) . Radze Lagier

przeprosic Aciu bo to on ma racje. Plyta Epox 8RDA+ rev. 2.1 nie ma

mocowanych standardowo na MOSFET'y radiatorow, widoczne na zdjeciu

sa radiatorami ThermalTake'a (aluminiowymi) przeznaczonymi na ramy 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow  8O  chcecie powiedziec ze te kieprawe radiatorki na MOFSET'ach to robota EPoX'a  :?:  :?:  :?: mogli sie lepiej postarac,to juz moje wlasnej roboty sa fajniejsze  :wink: nie mowiac o MSI

:arrow:http://www.1000lecie.pl/~vip/rad.jpg

no wiesz za te okolo 430 pln to i tak niezle postarali sie chlopaki ;) :lol: zawsze to cos a radia mozna przeciez wymienic mnie chodzilo raczej o sam fakt a jakosc to juz inna sprawa

pozdro

no jasne,jak to sie mowi...lepszy wrobel w garsci niz Figura w telefonie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie.

przeczytajcie sobie te forum gdzie byla fotka rev.2.1 ,tam chlopaki o tym pisza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie nie czytalem tego dalej tylko spojrzalem na foty (ktore widzialem zreszta wczesniej) jesli to nie prawada to sora moj blad. Jednak fakt faktem ze w ostatnim czasie glosno bylo o tym ze to Epox ma dawac oryginalne radia na mosfetach w rev 2.1 przejzyjcie sobie np.: ten topic. Co do samych radiatorkow to nie sa od TT tylko od CM :D "itu coolermaster aluminium mia ramsink"

pozdro

Lagier

p.s. co do przepraszania to chyba nikogo tym nie urazilem :? tylko sie troche posmialem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagier przeciez na topic'u do, ktorego podales link sa identyczne fotki :] - chodzilo mi o CM :oops: . 

Przepraszanie, przepraszaniem ale honor koledze Aciu zwrocic trzeba ... poniewaz to on ma racje.

Peace  :twisted:

no wlasnie dlatego myslalem ze to foty brane od producenta jesli wszedzie przewijaja sie te same (tymbardziej ze widzialem je w kilku miejscach) dlatego na poczatku nawet dalej nie czytalem watku na lowyat.net bo bylem swiecie przekonany ze to original fotos. Co do przepraszania to o co ci chodzi :? przeciez powiedzialem ze "jesli nie mam racji to sorry moj blad". Zas co do linku dawanego przez mnie to akurat nie mowilem o fotkach tylko raczej o wypowiedziach userow poczytaj dokladniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziales "jesli nie mam racji to sora moj blad" - nie pamietasz? ;]

"Jednak fakt faktem ze w ostatnim czasie glosno bylo o tym ze to Epox

ma dawac oryginalne radia na mosfetach w rev 2.1 przejzyjcie sobie

np.: ten topic."

Ja czytam dokladnie - Ty raczej nie 8) .

Zwroty grzecznosciowe rozpoczynamy wielka litera.

Cytujesz siebie nie do konca poprawnie?

Dokladnie sobie przejzalem - nic nie wspomniales "o poczytaniu sobie"

wypowiedzi user'ow.

Just teasing - you're the victim :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde ,ale nerwusy na tym forum ostatnio....napisal sory ,co sie go czepiasz

Nie czepiam sie, zwracam jedynie uwage. Pelen spokuj i opanowanie,

zadne tam nerwusy. Mysle, ze Lagier nie potrzebuje "adwokata" i sam

sobie poradzi.

Stay with us ... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sobie poradzi.

jasne ze sobie poradzi,ja poprostu nie widzialem zawisci w jego czynie ,wiec moim zdaniem Twoje gderanie bylo zbyteczne i pozbawione formy merytorycznej zawierajacej sie w temacie tego postu :wink: ......no,to sie nagadalem :lol:

PEACE 4 ALL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sobie poradzi.

shorty001 juz raz ci dzisiaj na ten temat zwracalem uwage myslalem ze zrozumiales o co chodzi nie chcialem w ani jednym momencie moich wypowiedzi byc zlosliwy dla nikogo :!: Piszac zdanie "jesli sie pomylilem to sorry moj blad" celowo je zmienilem zebys mial czarno na bialym wczesniej jak to pozniej zauwazyles powiedzialem "jesli nie mam racji to sora moj blad" myslalem ze tego za bardzo nie zajazyles skoro sie czepiales wiec poprawilem. Stary twojego zachowania nie mozna inaczej nazwac jak czepianiem sie szczegolow to jest forum o sprzecie komputerowym a nie o jezyku polskim zauwaz ze malo kto uzywaj polskich znakow, malo kto przejmuje sie tym czy zdanie zaczynamy duza czy mala litera nawet jesli u kogos z ortografia nie jest najlepiej nie zwraca sie na to uwagi (jesli ten ktos sam nie zwroci) bo najwazniejsze jest sedno sprawy czyli komputer a dokladniej poruszany problem. Nie czytales dokladnie topic'u ktory ci podalem bo gdybys czytal zauwazylbys ze niejaki Ent wspomnial jeszcze przed zapodaniem zdjec przez bartezjusza ze rev. 2.1 ma miec radia na mosfetach dlatego (nie jestem pewien czy tak jest czy nie). Mowiac "przejzyjcie sobie topic" myslales ze mialem na mysli jedynie zdjecia????? 8O 8O

Mowisz ze ja nie potrzebuje adwokata i sam sobie poradze to po jaka cho....inke odzywasz sie za kolege Aciu??? on chyba tez nie potrzebuje adwokata i da sobie rade nieprawdaz ??? Jak widzisz tez potrafie lapac za slowka i czepiac sie szczegolikow gdyby kazdy chcial postepowac w taki sposob jak Ty czyli zwracac kazdemu uwage ze to albo to zle napisal czy w zly sposob sie wypowiedzial wiesz co by sie tutaj dzialo??? OK dosyc "klotni" bo nie ma o co. Aciu tak na zapas jeszcze raz BIG sorry jesli nie mam racji. shorty001 - PEACE Poki co proponuje wrocic do sedna sprawy.

p.s. _VIP_ THX za wsparcie :D :D :D 8)

pozdro

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z Toba jak najbardziej EOT. Wszystko to bylo jedna wielka

prowokacja z mojej strony :o tak to czasem bywa jak czlowiek wstanie

lewa noga - I'm really sorry, moze przeniescie (do moderatorow) topic

na osla - trib sie chyba nie pogniewa :roll:? Obiecuje poprawe :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie to chcialem sie dowiedziec skad u Lagiera pomysl ze rev 2.1 ma chlodzenie na mosfetach i ogolnie rzecz biorac sie dowiedzialem. Podejrzewalem ze wnioskuje tak po zdjeciach, wiec wyraznie napisalem zeby przeczytac pierwsza strone topic'u do ktorego podalem linka, a On tylko spojrzal na zdjecia, ale przyznal sie potem, ze nie czytal wiec nie ma problemu. Ja uzyskalem odpowiedz, On sie czegos dowiedzial...a na poczatek jeszcze posmial wiec wyszlo calkiem niezle, no i koniec dyskusji bo to topic nie o tym ;)

Pozdrawiam Aciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagier, rozwaliles mnie ta choinka  :lol:  :lol:  :lol:  teraz musze pucowac monitor bo wlasnie popijalem kawe  :?  :P  :lol:  :lol:  :lol:  

sorry za OT

8) :D :lol:

gadzam sie z Toba jak najbardziej EOT. Wszystko to bylo jedna wielka  

prowokacja z mojej strony  tak to czasem bywa jak czlowiek wstanie  

lewa noga - I'm really sorry, moze przeniescie (do moderatorow) topic  

na osla - trib sie chyba nie pogniewa ? Obiecuje poprawe

no problem nie przejmuj sie az tak bardzo tym tylko na przyszlosc nie bierz wszystkich slow tak bardzo serio

Generalnie to chcialem sie dowiedziec skad u Lagiera pomysl ze rev 2.1 ma chlodzenie na mosfetach i ogolnie rzecz biorac sie dowiedzialem. Podejrzewalem ze wnioskuje tak po zdjeciach, wiec wyraznie napisalem zeby przeczytac pierwsza strone topic'u do ktorego podalem linka, a On tylko spojrzal na zdjecia, ale przyznal sie potem, ze nie czytal wiec nie ma problemu. Ja uzyskalem odpowiedz, On sie czegos dowiedzial...a na poczatek jeszcze posmial wiec wyszlo calkiem niezle, no i koniec dyskusji bo to topic nie o tym  

Pozdrawiam Aciu.

THX za zwrocenie na to uwagi bo dalej zylbym (i nie tylko ja) w swiadomosci ze w 2.1 beda radia na mosfetach a tymczasem wymienili tylko kondensatorki na sanyo

pozdro4all

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

se chopaki pogadaliscie :) a wracajac do tematu to wynika z calosci ze rev.2.1 nie ma ani w Wawie ani w Polsce do dostania a wprowadzone zmiany nie sa znowu takie rewelacyjne (czyt. brak radiatorkow na mosfetach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

se chopaki pogadaliscie :) a wracajac do tematu to wynika z calosci ze rev.2.1 nie ma ani w Wawie ani w Polsce do dostania a wprowadzone zmiany nie sa znowu takie rewelacyjne (czyt. brak radiatorkow na mosfetach)se chopaki pogadaliscie :) a wracajac do tematu to wynika z calosci ze rev.2.1 nie ma ani w Wawie ani w Polsce do dostania a wprowadzone zmiany nie sa znowu takie rewelacyjne (czyt. brak radiatorkow na mosfetach)

Mnie ciekawi jedna zmiana - a dokładniej kondensatorów..

czyli mogłoby to oznaczać, że rewizja 2.1 byłaby hm

stabilniejsza na O/C :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest rev.2.1, wystarczy dokładniej czytać ;)

Jeśli dobrze pójdzie, bedę miał rev2.1 prosto z hurtowni Pronoxu :)

zapomniales dodac "tylko nie wiem kiedy" ;) ;) :D :D a tak serio to gdzie wyczytales ze ten Epox jest juz w Polsce mozesz podac nie wiem link, cytat :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...