yasin Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 chyba raczej prędko pronox tych epoxów nie będzie miał, znajomy rozmawiał dzisiaj z kimś z pronoxu i twierdzili że wycofują rev 2.0 bo coś z nimi nie tak, a rev 2.1 nie wiadomo kiedy będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Jest rev.2.1, wystarczy dokładniej czytać ;) Jeśli dobrze pójdzie, bedę miał rev2.1 prosto z hurtowni Pronoxu :) zapomniales dodac "tylko nie wiem kiedy" ;) ;) :D :D a tak serio to gdzie wyczytales ze ten Epox jest juz w Polsce mozesz podac nie wiem link, cytat :? Chciałbym poszukać tego info, ale mi wyszukiwarka nie działa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Jest rev.2.1, wystarczy dokładniej czytać ;) Jeśli dobrze pójdzie, bedę miał rev2.1 prosto z hurtowni Pronoxu :) zapomniales dodac "tylko nie wiem kiedy" ;) ;) :D :D a tak serio to gdzie wyczytales ze ten Epox jest juz w Polsce mozesz podac nie wiem link, cytat :? Chciałbym poszukać tego info, ale mi wyszukiwarka nie działa :( nie rob jaj.... daj tego linka bo ja za dwa tygodnie wymieniam mojego epoxa 8rda+ rev. 1.0 na a raczej chce wymienic na 2,1....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...