kungfiarz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Witam Mam procesor AXDA1700DUT3C JIUHB 0303RPMW. Kolega prosil mnie zebym sprawdzil czy jest cos takiego do kupienia jeszcze w internecie. Mam konto na allegro i zauwazylem cos takiego "AXDA1700DLT3C JIUHB 0323SPMW". Czy wy chlopaki dajecie gwarancje na ww procek (tzn. chodzi o OC) - czy to byly poprostu dobre serie. Moj procek kreci sie bez problemu na 2700+ a ten gosc za aukcji tez daje taka gwarancje przy dobrym chlodzeniu. Chcą za niego 250zl, moze jest cos bardziej oplacalnego z AMD w tej cenie ? Dzieki za pomoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Looknij na podkrecanie i poszukaj - jest sporo o procach z 23. tygodnia. Kreca sie nie najgorzej z tego co czytalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Do negocjacji: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41093 :P :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...