patryk Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 na kt600 lepsza wydajnsc byla przy posiadaniu jednej kosci pamieciu mam 512 mb ram 400 mhz , jednak zmieniłem na płyte solteka na nforce co z pamiecia , czy opłaca sie zminic na 2 kosci po 256 , czy bedzie odczuwalna róznica przy dual channel, czy nie zawracac sobie głowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 nie zawracaj se glowy jak ci bedzie zalezalo na dualu to dokup pozniej nastepne 512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 na kt600 lepsza wydajnsc byla przy posiadaniu jednej kosci pamieciu mam 512 mb ram 400 mhz , jednak zmieniłem na płyte solteka na nforce co z pamiecia , czy opłaca sie zminic na 2 kosci po 256 , czy bedzie odczuwalna róznica przy dual channel, czy nie zawracac sobie głowy Napewno nie odczuwalna. Choć w testach jakieś różnice będzie widać rzędu 0-3% na korzyść duala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 moge je zameinic dopłacajac jakies 30-40 zł , ale z tego co piszecie to nie ma sensu , chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Sens ma tylko dokupienie drugiej 512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 true Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 W przypadku platform AMD Dual DDR nie opłaca się, w zupełności wystarczy Single DDR 400. Więc zostaw tak jak masz bo róznicy zadnej nie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 na kt600 lepsza wydajnsc byla przy posiadaniu jednej kosci pamieciu mam 512 mb ram 400 mhz , jednak zmieniłem na płyte solteka na nforce co z pamiecia , czy opłaca sie zminic na 2 kosci po 256 , czy bedzie odczuwalna róznica przy dual channel, czy nie zawracac sobie głowy a temacik ostatnio poruszany :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41209 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...