mostom Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Czy ktoś kupował od tego gościa na allegro procki ? Klient jest o.k. i na prawdę tak można te jego procki podkręcić ? Chodzi mi o tę aukcję: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15441046 Potrzebuje Athlonika 1,7 bo swój mam na razie z pracy pożyczony. I tak się zastanawiam, czy lepiej tego co mam teraz sobie zostawić, czy lepiej wziąć tego z allegro? Swojego możliwości już znam, a ten z allegro wygląda, że lepiej się kręci - 1700+ JIUHB 0313SPMW BATCH 28. Mój athlonik to: JIUHB0302 i kręci się 180x11,5 synchro. Asynchro pójdzie trochę wiećej ale do 200 nie chce dojść bez wywalania w Prime95. Poradzicie coć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Nikt nie słyszał o gościu i nie brał od niego procków ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 oczekujesz odwiedzin forum 1000 osob/h o 6 rano ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Kupowałem u niego, jest w porządku. Jeśli pisze "testowany", to znaczy że sprawdał (nie tak jak inni, aukcja wystawiona a towar jeszcze w hurtowni). A co do podkręcania ... jak będziesz miał już procka, to sprawdzisz jak się kręci na Twojej płycie :) Pozdr AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Kupowałem u niego, jest w porządku. Jeśli pisze "testowany", to znaczy że sprawdał (nie tak jak inni, aukcja wystawiona a towar jeszcze w hurtowni). A co do podkręcania ... jak będziesz miał już procka, to sprawdzisz jak się kręci na Twojej płycie :) Pozdr AT Dzięki. O to mi chodziło, bo ostatnio było o gościu z allegro, który kity wciskał. Dlatego wolałem się zapytać. A co do testowania to na pewno go przetestuje i sprawdzę, który lepszy. Na overclockers wychodzi, że mój ten co mam teraz jest lepszy - ale coś nie mogę z niego wydusić za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Kupowałem u niego, jest w porządku. Jeśli pisze "testowany", to znaczy że sprawdał (nie tak jak inni, aukcja wystawiona a towar jeszcze w hurtowni). A co do podkręcania ... jak będziesz miał już procka, to sprawdzisz jak się kręci na Twojej płycie :) Pozdr AT Jest wporzo (też od niego kupowałem ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 krostremu może procki się będą lepiej kręciły niż tobie bo ma np. lepszą płytę. ale jak kupisz (a warto, ja załuję że swojego tak nie kupiłem) to porównasz jak siębędą kręciły na twoim konfigu i zostawisz ten lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 krostremu może procki się będą lepiej kręciły niż tobie bo ma np. lepszą płytę. ale jak kupisz (a warto, ja załuję że swojego tak nie kupiłem) to porównasz jak siębędą kręciły na twoim konfigu i zostawisz ten lepszy.Płytę ma chyba podobną (a może nawet gorszą - MSI k7n2-DELTA-ISLR)- przynajmnjeij jeżeli chodzi o podkręcanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Ma 275 pozytywnych i 1 negatywny komentarzy, gości jest chyba wporzątku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 KROSTY to solidna firma- kupowałem u niego już chyba z 5 sztuk xp1700 i wszystkie kręciły się tak jak deklarował. Obecnie jadę na krostowym xp1700 @ 2411MHz @ 1.7V. Polecam człowieka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...