Skocz do zawartości
mostom

Procek na allegro od Krostry?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś kupował od tego gościa na allegro procki ? Klient jest o.k. i na prawdę tak można te jego procki podkręcić ?

Chodzi mi o tę aukcję: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15441046

Potrzebuje Athlonika 1,7 bo swój mam na razie z pracy pożyczony. I tak się zastanawiam, czy lepiej tego co mam teraz sobie zostawić, czy lepiej wziąć tego z allegro? Swojego możliwości już znam, a ten z allegro wygląda, że lepiej się kręci - 1700+ JIUHB 0313SPMW BATCH 28.

Mój athlonik to: JIUHB0302 i kręci się 180x11,5 synchro. Asynchro pójdzie trochę wiećej ale do 200 nie chce dojść bez wywalania w Prime95.

Poradzicie coć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem u niego, jest w porządku. Jeśli pisze "testowany", to znaczy że sprawdał (nie tak jak inni, aukcja wystawiona a towar jeszcze w hurtowni). A co do podkręcania ... jak będziesz miał już procka, to sprawdzisz jak się kręci na Twojej płycie :)

Pozdr

AT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem u niego, jest w porządku. Jeśli pisze "testowany", to znaczy że sprawdał (nie tak jak inni, aukcja wystawiona a towar jeszcze w hurtowni). A co do podkręcania ... jak będziesz miał już procka, to sprawdzisz jak się kręci na Twojej płycie :)

Pozdr

AT

Dzięki. O to mi chodziło, bo ostatnio było o gościu z allegro, który kity wciskał. Dlatego wolałem się zapytać. A co do testowania to na pewno go przetestuje i sprawdzę, który lepszy.

Na overclockers wychodzi, że mój ten co mam teraz jest lepszy - ale coś nie mogę z niego wydusić za dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdr

AT

Jest wporzo (też od niego kupowałem ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krostremu może procki się będą lepiej kręciły niż tobie bo ma np. lepszą płytę. ale jak kupisz (a warto, ja załuję że swojego tak nie kupiłem) to porównasz jak siębędą kręciły na twoim konfigu i zostawisz ten lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krostremu może procki się będą lepiej kręciły niż tobie bo ma np. lepszą płytę. ale jak kupisz (a warto, ja załuję że swojego tak nie kupiłem) to porównasz jak siębędą kręciły na twoim konfigu i zostawisz ten lepszy.

Płytę ma chyba podobną (a może nawet gorszą - MSI k7n2-DELTA-ISLR)- przynajmnjeij jeżeli chodzi o podkręcanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...