Skocz do zawartości
Rider

Cos nie tak z KaZaA ???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dosc dziwny problem : mianowicie kazaa pokazuje mi ze mam udostepnione 23 pliki a ja tymczasem nie udostepniam zadnych ! Ale najdziwniejsze jest to ze w oknie upload widac ze ktos chyba naprawde te pliki scigal !

Dołączona grafika

Tutaj screen na potwierdzenie.

Versja KaZaA to 2.4.1 Lite

Wczesniej nigdy czegos takiego nie mialem.

Jesli taki temat juz byl to sorry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RoKFoR w udostepnionym folderze nie mam NIC.

virtuomaniak - jestes pewny ? Ale nawet gdyby tak bylo to nadal cos jest nie tak bo ktos scigal odemnie plik o nazwie XP_Activation_Crack lub cos w tym rodzaju a ja nie mam takiego pliku na HDD i nigdy takiego nie scigalem. Dziwna sprawa z ta Kaza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź :wink: . W Kaziee Lite na pasku menu jest "Narzędzia" | "Ustawienia", następnie na karcie "Pobieranie" na dole jest opcja "Wyłączenie udostępniania plików innym użytkownikom KaZaA". Czy to naprawdę wyłącza udostępnianie :?: No, ale wracam też do mojego pytania powyżej :? .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, ale nie chcę zakładać nowego tematu i piszę w tym. Jest jakieś spolszczenie do Kazyy Media Desktop 2.5.2 :?: Szukałem w necie, ale są do Lite 2.4.x.

Jesli chodzi o zwykla versje kazy do odradzam korzystania z niej. Jesli KaZaA to tylko Lite.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi