patryk Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 zmieniłem płye główna i juz ni moge za nic wystartowac xp, zaisntolowałem go jeszcze raz ale teraz nie mam dostepu do ktalogu moje dokunety , odmwa dostepu, czy jest jakis sposób aby to obejsc, jestem zalogowany jako admin, ale a we własciwisciac kalalogu opcja uczyn ten folder prywatnym jest nie zaznaczona le tez nie mozna jej zminic. prosze o porade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 tam jeste cos o własnoci admi a, ja tego niu moge /umim zrobic nie widze plików do zaznaczenia , jest kataloga i nie moge do niego wejsc nie ma opcji proste udostepnianie o kótrej mowa w podanym przez ciebie poscie ok znalazłe teo pcje teraz zazanczyłem nowego własciciela , wmoge wejsc do katlaogu widze pliki, ale jak chce je otwozyc to np wordem to nie masz uprawnein do tego pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...