Andrz3j Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Orientuje się ktoś jak wyglądają połączenia modemowe z Tele2. Abonamanet i reszta z tepsy a połaczenie z netem przez modem (dodatkow wpisany prefiks tele2). Według tego co pisza oszczednosc po 22:00 nawet do 39% . Jak to się ma w rzeczywistosci jak jest z przesyłem na modemie (bo wiem ze zISDN itp na tele 2 narzekaja ludzie) .. Czy impuls jest naliczany tak samo jak w tepsie, czy sa jakies koszty dodatkowe itd. Z babą która nawiedza mnie od kilku dni nie moge się dogadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 lacz sie przez dialog od wrzesnia www.dialog.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 w moim miasteczku nie ma dialogu.. :( stad pytam sie o tele 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Ale dialog bedzie dostepny w calej polsce, na laczach TPSA w wyniku jakiegos porozumienia pomiedzy nimi. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Ale dialog bedzie dostepny w calej polsce, na laczach TPSA w wyniku jakiegos porozumienia pomiedzy nimi. Pozdro super . sorry ze nie doczytałem.. juz nie moge sie doczekac.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...