Jakub06 Posted August 2 Report post Posted August 2 Tytuł to jedyne pytanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stempel91 Posted 14 hours ago Report post Posted 14 hours ago Co rozumiesz przez daje rade ? To zalezy w co grasz. Jesli w LOLa to jasne ze tak Jesli chcesz grac w MFS 2024 w 4k w 60 FPS ultra rt to nie - nie daje rade Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kasy Posted 13 hours ago Report post Posted 13 hours ago Jak kolega wyżej – zależy w co grasz. Przynajmniej jeśli o mnie chodzi to mając RTX 3050 LAPTOP czyli słabszą kartę mogłem ograć takie Forza Horizon 6 choć w nienajlepszych detalach to i na tytułowej karcie powinno być okej. GTA V Enhanced też na luzie. Niestety w nic nowszego na laptopie już nie grałem więc więcej nie poradzę. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stempel91 Posted 1 hour ago Report post Posted 1 hour ago cieniutko mimo wszystko - forza minimalne 1080p 60 fps pójdzie ale 6 gb vram to nie wiele. Rekomendowane ustawienia dla forzy 6 deklarowane karty to np radeon RX6700xt wiec karta o półke wyżej z 12 gb vram. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tomekkemot1234 Posted 30 minutes ago Report post Posted 30 minutes ago W większości gier będzie radziło sobie ok. Problem pojawi się w większych rozdzielczościach i w nowszych tytułach. 😉 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stempel91 Posted 23 minutes ago Report post Posted 23 minutes ago zwracaj uwage na gry zasobożerne jak Alan Wake 2, BMW czy Hogwarts Legacy. Tam 6 gb to malutko i komp zacznie swapowac a wtedy wydajnosc idzie na leb na szyje Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Krystian03 Posted 16 minutes ago Report post Posted 16 minutes ago Przy niskich, średnich ustawieniach w większości gier da radę, gorzej będzie w najnowszych grach czy na ustawieniach ultra z RT. Też to zależy od modelu laptopa bo może się zdarzyć że będzie ograniczać moc karty graficznej czy się szybciej przegrzewać, więc nawet w nieco słabszych grach może lagować. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...