santi_vergil Opublikowano Niedziela o 10:42 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 10:42 Witam, mam parę pytań dotyczących psu jak w temacie, generalnie jestem świadom że zasilacz należy do tych głośniejszych, lecz od jakiegoś czasu zdąża mu się wydawać że tak powiem inne dźwięki lekko plastikowe lub wyższy dźwięk ala cykady, co ciekawe lekkie poruszenie obudowy potrafi w znacznym stopniu zredukować ów problem, i tu rodzi się moje pytanie, czy według was zasilacz jest do wymiany? Zaznaczę że poza samym problemem audio nie ma z nim żadnych przebojów, nie wyłącza się pod pewnym obciążeniem działa sprawnie i stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano Niedziela o 10:59 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 10:59 Obstawiam że jakiś kabel gdzieś dotyka łopatek wentyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santi_vergil Opublikowano Niedziela o 11:07 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 11:07 6 minut temu, Zwykły User2 napisał(a): Obstawiam że jakiś kabel gdzieś dotyka łopatek wentyla. To raczej jest osłona taka folia od przepływu powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano Niedziela o 11:29 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 11:29 Poruszasz obudową ALE komputera czy tą zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...