patryk1223 Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Dzień dobry mam zamiar zakupić nową kierownicę do pc ale nie wiem za bardzo co kupić, zastanawiałem się nad dwoma kierownicami Logitech g29 i Moza racing R3 ale nie wiem którą kupić są praktycznie w tej samej cenie Logitech ma skrzynię biegów a R3 nie ma trzeba dokupić osobno ale znowu ma feedback jest bardziej realistyczna podczas jazdy, mam zamiar grać w ETS 2 i Forza horizon i pewnie jakieś inne gry wyścigowe też będę grał, czy możecie mi pomóc w zakupie nowej kierownicy Edytowane 17 godzin temu przez patryk1223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Miałem G29 -też ma feedback i ją polecam, w ETS2 fajnie jeździ się ze skrzynią biegów. Edytowane 16 godzin temu przez Gerg7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...