Young Kret Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia Czy taki zestaw będzie git? Chodzi mi głównie o współgranie podzespołów,komp ma byc do grania jak i projektów graficznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomikitwo Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) Ceny tam masz z tyłka, ale działać bedzie, bo czemu miałoby nie działać skoro masz płytę am5 i procesor am5 😛🙂 Nie rozumiem wyboru podzespołów marki SMX w takich cenach. W Sferis jest Corsair 3500X LXR za 300 zł, chłodzenie można wziąć od Thermalright z Amazon bo są dobre i tanie, RAM 6400 nie jest Ci potrzebny, ale widzę że to jeden z tańszych nowych RAM 2x16GB (w ME ten jest za 1620), w tej cenie są lepsze zasilacze np FSP Vita 1000 (przy twoim zestawie 1000 to totalny overkill), grafika też ma odklejoną cenę (w ME masz 5070 PNY za 3k co i tak jest kosmicznie dużo jak za taką słabą kartę). 7800X3D da się kupić nowy za ok 900 zł, ale jak chcesz koniecznie krajowy to trzeba dokładać. Edytowane 5 Sierpnia przez tomikitwo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia po co Ci az kilowat To zezre ledwo ponad polowe tego co oferuje ten zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki_27 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Ogólnie zestaw jest ok, z mojej perspektywy bym jedynie wybrał jak najwieksza i najbardziej przewiewną obudowę. To jest raczej taki komponent który, rzadko się zmienia, no i to też ma duży wpływ na temperatury. Dyski masz? Bo w Twojej propozycji nie ma dysków. Zasilacz może trochę ponad normę, ale to nie jest jakiś problem. Ja prywatnie mam taka obudowę: https://www.x-kom.pl/p/1292676-obudowa-do-komputera-nzxt-h7-flow-2024-black.html i z czystym sumieniem moge ją polecić. przewiewna i ma spoko układ okablowania. Jeszcze możesz udać sie do tego wątku to może dostaniesz rabat: Edytowane 6 Sierpnia przez Szybki_27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia Budżet? W jakim sofcie grafika? Co z dyskiem SSD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...