Tomik Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Bardzo mi wolno net chodzi i nie moglem szukac wiec pytam i z gory sry jak topic juz byl ;) Chcialbym sie dowiedzieć którą karte byście mi doradzili przy zakupie. Mam do wydania kolo 400pln lecz nie wiem co wybrac. Moze jakies sugestie albo artykuly porownujace te dwie grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 eee myslalem ze mam przewidzenia - ten temat juz BYL i jest na PIERWSZEJ STRONIE!! tu nie ma wytlumaczenia ze net wolno chodzi... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41491 - tu masz adres do tego tematu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Stary ku*** przegiales. Kilka topiców niżej masz to samo pytanie. Weź chociaż przejrzyj pierwszą stronę :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 bylo to juz ten sam topic na 1 stronie !!!!!!!!!!!! ludzie szukajcie !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...