Uneek Eth Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Witam... CDRW jak w podpisie i mam problem, ponieważ nie rozpoznaje mi CD 800 i 870 MB, tzn. nie mogę nic nagrać pod Nero - wyskakuje komunikat o za małej ilości miejsca, choć danych jest mniej niż znamionowa pojemność danej płyty. Co robić :?: Czy może ja coś skopałem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Poczytaj troszkę na www.cdrinfo.pl ;] Poprostu musisz ustawić overburning na 99min, nagrywać potem w trybie DAO i użyć nadpalenia (zada Ci pytanie czy nadpalić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 OK. Overburning ustawiałem na 99 (dla CD 870MB) lecz nie nagrywałem w trybie DAO - to chyba będzie to :?: :!: Dzięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Witam... CDRW jak w podpisie i mam problem, ponieważ nie rozpoznaje mi CD 800 i 870 MB, tzn. nie mogę nic nagrać pod Nero - wyskakuje komunikat o za małej ilości miejsca, choć danych jest mniej niż znamionowa pojemność danej płyty. Co robić :?: Czy może ja coś skopałem :?: Wlacz overburning, wtedy nagrasz :D POWAZNIE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Wlacz overburning, wtedy nagrasz :D POWAZNIE!!! Już to robiłem w Preferencjach, ale to nic nie dawało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 zaktualizuj bios-te nanowsze dopiero likwiduja prblem z overburningiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 zaktualizuj bios-te nanowsze dopiero likwiduja prblem z overburningiempo pierwsze nie ma zadnego bledu z ob jest tylko blad z testem na ob ale to juz najnowsze biosy rozwiazaly po drugie niech kolega sobie dopilnuje wszystkiego w ustawieniach bo trybem TAO nie "przepali" plytki po trzecie najlepiej jest sobie ta miarke w nero ustawic tak aby czerwona linia zaczynala sie po 800mb po czwarte na forum cdrinfo jest o tym masa postow a na glownej jeszce wiecej artykolow...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...