Max17b Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia Witam. Kupiłem wczoraj tę listwę zasilającą Brennenstuhl Super-Solid - 5 gniazd, 2.5m, srebrna 13.500A i mam pytanie, jak powinien zachowywać się i działać ten czerwony przycisk? U mnie, gdy go wcisnę, jest taki trochę luźny, mętny podczas przyciskania. I teraz nie wiem, czy prawidłowo powinien być wciśnięty, czy prawidłowo powinien być luźny? Cała listwa nowa, kupiona w sklepie. Od dzisiaj z niej korzystam do zestawu PC. Nie ma żadnych zadrapań czy pęknięć. Wszystko wygląda solidnie i działa poprawnie. Załączam zdjęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Najlepiej go nie dotykaj to automatyczny bezpiecznik gdyby doszlo do zwarcia wylaczy sie listwa a nie wywali ci korkow w calej chacie i tylko w takim przypadku bedziesz musial go wcisnac zeby listwa znowu zaczela dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Ta listwa wygląda na na prawdę dobrą (gratuluję wyboru). Spotkałem się już z takimi bezpiecznikami, choćby w UPS - one takie mają być 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max17b Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 7 godzin temu, robertsup napisał(a): Najlepiej go nie dotykaj to automatyczny bezpiecznik gdyby doszlo do zwarcia wylaczy sie listwa a nie wywali ci korkow w calej chacie i tylko w takim przypadku bedziesz musial go wcisnac zeby listwa znowu zaczela dzialac Dzięki wielkie za odpowiedź. Wszystko super działa. Przydatne zabezpieczenie ten czerwony przycisk. 6 godzin temu, Kyle napisał(a): Ta listwa wygląda na na prawdę dobrą (gratuluję wyboru). Spotkałem się już z takimi bezpiecznikami, choćby w UPS - one takie mają być 😉 Dzięki, jestem naprawdę zadowolony z tej listwy. Pierwszy raz taką kupiłem. Wcześniejsza miała ponad 15 lat. Najwyższy czas był na nową. Dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...