jasiek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 No wiec dzisiaj wieczorem zamawiam kompa wszystko ustalilem ale gdy tak sobie przegladalem forum to i juz nie mam pojecia jaka plyte wybrac :? Od poczatku myslalem o epoxie 8rda ale teraz to juz sam nie wiem cena to max 350-450 wiem ze nic wspanialego za tyle nie kupie ale prosze o propozycje i uwagi wielkie dzieki zapomnialem dodac ze chce wyciagnac max z kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Za tą cenę Soltek SL-75FRN2-L 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a czy ta plyta jest dobra do podkrecania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 W tej cenie to jeszcze abit nf7. Całkiem niezła płyta ze sporymi możliwościami oc. Mam taka od soboty i raczej mocno zachwycony nią jestem. Polecam. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a czy ta plyta jest dobra do podkrecania ? Czy Soltek FRN2-L jest dobry do OC...... :arrow: patrz podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 w tej cenie to najlepszy wybor chyba 8rda+ ma SS LAN Fire Wire ale jesli ci na dzwieku nie zalezy to wybor prosty only Soltek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a nie lepiej kupic 8rda ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a nie lepiej kupic 8rda ??? nie bo soltek ma taka sama cene a ma 5ciobitowy mnoznik i LAN a 8rda jest gole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a nie lepiej kupic 8rda ??? nie bo soltek ma taka sama cene a ma 5ciobitowy mnoznik i LAN a 8rda jest gole dzieki ze mnie wyreczyles :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Looknij tu >> Polemika Abit nf7 vs Soltek (tylko sie nie klucic :D) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Looknij tu >> Polemika Abit nf7 vs Soltek (tylko sie nie klucic :D) pzdr no w tym poscie to akurat jest polemika,ale jakis niecaly miesiac wszesniej to byly prawdziwe wojny ABITvsSOLTEKvsEPOX i to kilka w tygodniu :wink: wystarczy poszukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Looknij tu >> Polemika Abit nf7 vs Soltek (tylko sie nie klucic :D) pzdr no w tym poscie to akurat jest polemika,ale jakis niecaly miesiac wszesniej to byly prawdziwe wojny ABITvsSOLTEKvsEPOX i to kilka w tygodniu :wink: wystarczy poszukac To byly czasy :D i zapomniales jeszcze dodac o najazdach przez starych userow na poczatkujacych ktorzy walili topiki w stylu - "Ktora plyta do OC ?" :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Shuttle AN39N-400 na Nforce2. Nie droga, bo w sklepie kosztuje 375 zł, a możliwości podkręcania w biosie te same , co ABIT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...