Marcin_gps Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Czy ktos wie gdzie mozna zakupic wentyla Delta 80X80??? Prosze o pomoc, bo koniecznie musze zmienic fana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Czy ktos wie gdzie mozna zakupic wentyla Delta 80X80??? Prosze o pomoc, bo koniecznie musze zmienic fana Przepraszam... ale moze..... moze w twoim odkurzacuz jest wlasnie on ? :D Dlaczego chcesz zmieniac wentyl na takie cos ? tzn. sam wentylator kupujesz czy caly cooler ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 mam wentyla 80X80 z tym ze ma tylko 2500 RPM i przy normalnej pracy mam 53 stopnie na procu. Moze to wina zlego zamontowania coolera. nie wiem, ale sprawdzalem to nie ma zadnych luzow, trzyma sie idealnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Zastanow sie dobrze nad ta DELTA.......Mam taka i musze siedziec przy kompie w sluchawkach, badz zatyczkach w uszach ... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 dobra, chodzi mi oto gdze mozna takie cos zamowic??? chodzi mi o wydajnosc, bo ten wiatrak, co mam jest cichszy od mojego zasilacza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 dobra, chodzi mi oto gdze mozna takie cos zamowic??? chodzi mi o wydajnosc, bo ten wiatrak, co mam jest cichszy od mojego zasilacza :) PO pierwsze że ma mało obrotów to wcale nie znaczy że nie jest wydajny. PO drugie temperatury dla twojego tb są w normie (chyba ze masz otwartą obudowę - ale nawet wtedy nie jest najgorzej). PO trzecie wytłumacz mi jak założyłeś csxp na tb, bo z tego co pamiętam to on nie pasuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 jezeli cos chcesz koniecznie kupic to zajrzyj na www.discotech.waw.pl lub www.4max.com.pl tam maja duzo wiatraczkow cooerkow itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...