libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Oto kilka kwasow z WGK W ofercie firmy Artland (jedna z wiekszych na WGK) sa : tualatony a w dodatku jest "zakaz posowania obodow" ! Jakis koles chcial kupic plyte solteka do ktorej pasuja "Altony" i "Diurony" To bylo by na tyle (jak sobie cos przypomne to wzuce ) ! jak ktos tez spodkal sie z czyms smiechowym nie koniecznie na gieldzie to moze cos dozucic ! A jak ktos chce na mnie nabluzgac za glupi post to prosze na priva ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 no nie nikt sie nie spotkal z zadnymi przypalami ! Szkoda myslalem ze bedzie smiesznie ale wszlo kichowato ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 heh przypomnial mi sie niezly agent chcial kupic cdroma ale koniecznie w pudelku bo tam jest instrukcja obslugi ! :) Co za pacjent ! hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Hehe, tez kiedys malo nie polalem sie ze smiechu, ale to bylo w servisie ogumienia (bez skojazen !!! :lol: ) Gostek przyszedl i chcial kupic komplet opon, zimowek, no to facet z servisu polecal mu rozne firmy itp. A ten gosc mowi ze on chce TUBELESY bo takie juz mial i dobre byly. Servisant nie powstrzymal sie od parskniecia, ale wytlomaczyl gosciowi o co chodzi :mrgreen: i gostek qpil Barumy, albo Klebery ( i to tubelessy !!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 hehehe dobre, dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Raz dawno temu stoje sobie w sklepie a tu wpada gosc i mowi do sprzedawcy ze go syn po ram przysłał sprzedawca mowi ze jest ram taki to a taki a gosc nagle wyjerzdza z tekstem "PANIE A DO MALUCHA MI TO WEJDZIE" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Raz dawno temu stoje sobie w sklepie a tu wpada gosc i mowi do sprzedawcy ze go syn po ram przysłał sprzedawca mowi ze jest ram taki to a taki a gosc nagle wyjerzdza z tekstem "PANIE A DO MALUCHA MI TO WEJDZIE" Moze syn chcial duuuzo RAMu ?? (3x512MB) ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 hehe :lol: kopil 64 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...