Skocz do zawartości
libero

Kwasy Gieldowe i nie tylko..

Rekomendowane odpowiedzi

Oto kilka kwasow z WGK

W ofercie firmy Artland (jedna z wiekszych na WGK) sa : tualatony

a w dodatku jest "zakaz posowania obodow" !

Jakis koles chcial kupic plyte solteka do ktorej pasuja "Altony" i "Diurony"

To bylo by na tyle (jak sobie cos przypomne to wzuce ) ! jak ktos tez spodkal sie z czyms smiechowym nie koniecznie na gieldzie to moze cos dozucic !

A jak ktos chce na mnie nabluzgac za glupi post to prosze na priva !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, tez kiedys malo nie polalem sie ze smiechu, ale to bylo w servisie ogumienia (bez skojazen !!! :lol: )

Gostek przyszedl i chcial kupic komplet opon, zimowek, no to facet z servisu polecal mu rozne firmy itp.

A ten gosc mowi ze on chce TUBELESY bo takie juz mial i dobre byly.

Servisant nie powstrzymal sie od parskniecia, ale wytlomaczyl gosciowi o co chodzi :mrgreen: i gostek qpil Barumy, albo Klebery ( i to tubelessy !!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz dawno temu stoje sobie w sklepie a tu wpada gosc i mowi do sprzedawcy ze go syn po ram przysłał sprzedawca mowi ze jest ram taki to a taki a gosc nagle wyjerzdza z tekstem "PANIE A DO MALUCHA MI TO WEJDZIE"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz dawno temu stoje sobie w sklepie a tu wpada gosc i mowi do sprzedawcy ze go syn po ram przysłał sprzedawca mowi ze jest ram taki to a taki  a gosc nagle wyjerzdza z tekstem "PANIE A DO MALUCHA MI TO WEJDZIE"

Moze syn chcial duuuzo RAMu ?? (3x512MB) ROTFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi