Mateoosh Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Jaka seria Antka jest najlepsza do kręcenia i jak sprawdzić jaką ma sie serie software'owo, bez zdejmowania proca?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 jesli chodzi o Athlona XP to chyba AGOIA ( notabene posiadam takowa :D ) a ajlepiej sprawdz sam :arrow: http://www.overclockers.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Może i jestem głupi;) ale nie mogę tego znaleźć. A chodzi mi o zwykłego Antka Thunderbirda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 http://www.overclockers.com/ --->>> CPU Database -->> wejdz tam i wybiez swojego proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 o ile pamietam nie da sie jak narazie sprawdzic serii proca software'owo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 thx!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 o ile pamietam nie da sie jak narazie sprawdzic serii proca software'owo ;]Da się ! Ale nie serie tylko stepingi po których łatwo dojdziesz do serii ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 o ile pamietam nie da sie jak narazie sprawdzic serii proca software'owo ;]Da się ! Ale nie serie tylko stepingi po których łatwo dojdziesz do serii ! 8)Możesz dać jakieś instrukcje Wofek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 AXIA i AYHJA .Ja mam tego drugiego i jak zaloze WC to 1.6GHz sie bedzie paslo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 o ile pamietam nie da sie jak narazie sprawdzic serii proca software'owo ;]Da się ! Ale nie serie tylko stepingi po których łatwo dojdziesz do serii ! 8)Możesz dać jakieś instrukcje Wofek??Jak uruchomisz program WcpuID to tam po uruchomieniu pisze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 thx!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...