tomekkemot1234 Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia Cześć, jak wam się podobał gameplay z gta VI? Jakie widzicie zalety/wady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki_27 Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia Na ten moment jak obejrzałem na szybko, to Graficznie powinno być najlepiej z wszystkich gier. Nie wiem jak było w RDR/RDR2, ale animacje zabitego przeciwnika przypominają mi te z Max Payne 3. Odnoszę wrażenie, że oni wzieli wszystko co najlepsze z wszystkich swoich gier (GTA 4/GTA 5/RDR/RDR2) i zrobia z tego GTA6. Jeżeli chodzi o mechaniki to mi pasuje strzelanie, obstawiam też że, dużo będzie interakcji jak w normalnym życiu, czyli jakieś GTA Instagramy, tiktoki które będą miały wpływ na grę. Rzuciłem też okiem na włosy. Każdy ruch zdaje sie mieć odwzorowanie. Ogólnie dużo jest gadania w tym materiale, mam też wrażenie że, będzie lepsza chemia z bohaterów 6stki niż między bohaterami 5ki. Na razie mnie bardziej przekonali ludzie z R* niż wcześniej i uważam, że może być lepszą częścią niż 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsceniczny Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia Sterowanie postacią wygląda na tak samo drewniane jak dotąd. Firma z ogromnym budżetem, a nie potrafi ogarnąć tej mechaniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkemot1234 Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia W dniu 28.08.2026 o 11:06, Szybki_27 napisał(a): Na ten moment jak obejrzałem na szybko, to Graficznie powinno być najlepiej z wszystkich gier. Nie wiem jak było w RDR/RDR2, ale animacje zabitego przeciwnika przypominają mi te z Max Payne 3. Odnoszę wrażenie, że oni wzieli wszystko co najlepsze z wszystkich swoich gier (GTA 4/GTA 5/RDR/RDR2) i zrobia z tego GTA6. Jeżeli chodzi o mechaniki to mi pasuje strzelanie, obstawiam też że, dużo będzie interakcji jak w normalnym życiu, czyli jakieś GTA Instagramy, tiktoki które będą miały wpływ na grę. Rzuciłem też okiem na włosy. Każdy ruch zdaje sie mieć odwzorowanie. Ogólnie dużo jest gadania w tym materiale, mam też wrażenie że, będzie lepsza chemia z bohaterów 6stki niż między bohaterami 5ki. Na razie mnie bardziej przekonali ludzie z R* niż wcześniej i uważam, że może być lepszą częścią niż 5. Mi też jak zobaczyłem po raz pierwszy te animacje to przypomniał mi się Max Payne 3. Z tego co słyszałem to od nas będzie zależało jaka będzie relacja między Jasonem, a Lucią, więc fajnie, że dają graczom wybór. 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia Fajnie się porównuje z trailerem GTA V (gameplay) a VI gdzie w inny sposób pokazywali. W V była narratorka i nie trzeba było czytać w różnych miejscach co będzie a co nie i było mówione już w filmie. Tutaj to większość otrzymujemy losowe cutscenki (1, 2 mogła wystarczyć żeby zaprezentować nową mechanikę) i kawałek gameplayu, nawet nie pokazali jakie tam będą minigry i czy w ogóle będą warsztaty gdzie można modyfikować pojazdy zamiast naprawiać "na stacji paliw". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkemot1234 Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Obsceniczny Animacje Jasona rzeczywiście były drewniane jak w RDR2, ale typ jest duży, więc nie liczę, że zwinność to jego najlepsza cecha. 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkemot1234 Opublikowano 1 Września Zgłoś Opublikowano 1 Września @Krystian03 Słyszałem, że mają być 3 odcinki z gameplayem, ale nwm ile w tym prawdy. Może później pokażą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...