Skocz do zawartości
tomekkemot1234

Grand Theft Auto VI - Gameplay - Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Na ten moment jak obejrzałem na szybko, to Graficznie powinno być najlepiej z wszystkich gier. Nie wiem jak było w RDR/RDR2, ale animacje zabitego przeciwnika przypominają mi te z Max Payne 3. Odnoszę wrażenie, że oni wzieli wszystko co najlepsze z wszystkich swoich gier (GTA 4/GTA 5/RDR/RDR2) i zrobia z tego GTA6. Jeżeli chodzi o mechaniki to mi pasuje strzelanie, obstawiam też że, dużo będzie interakcji jak w normalnym życiu, czyli jakieś GTA Instagramy, tiktoki które będą miały wpływ na grę. Rzuciłem też okiem na włosy. Każdy ruch zdaje sie mieć odwzorowanie. Ogólnie dużo jest gadania w tym materiale, mam też wrażenie że, będzie lepsza chemia z bohaterów 6stki niż między bohaterami 5ki. 

Na razie mnie bardziej przekonali ludzie z R* niż wcześniej i uważam, że może być lepszą częścią niż 5. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.08.2026 o 11:06, Szybki_27 napisał(a):

Na ten moment jak obejrzałem na szybko, to Graficznie powinno być najlepiej z wszystkich gier. Nie wiem jak było w RDR/RDR2, ale animacje zabitego przeciwnika przypominają mi te z Max Payne 3. Odnoszę wrażenie, że oni wzieli wszystko co najlepsze z wszystkich swoich gier (GTA 4/GTA 5/RDR/RDR2) i zrobia z tego GTA6. Jeżeli chodzi o mechaniki to mi pasuje strzelanie, obstawiam też że, dużo będzie interakcji jak w normalnym życiu, czyli jakieś GTA Instagramy, tiktoki które będą miały wpływ na grę. Rzuciłem też okiem na włosy. Każdy ruch zdaje sie mieć odwzorowanie. Ogólnie dużo jest gadania w tym materiale, mam też wrażenie że, będzie lepsza chemia z bohaterów 6stki niż między bohaterami 5ki. 

Na razie mnie bardziej przekonali ludzie z R* niż wcześniej i uważam, że może być lepszą częścią niż 5. 

Mi też jak zobaczyłem po raz pierwszy te animacje to przypomniał mi się Max Payne 3. Z tego co słyszałem to od nas będzie zależało jaka będzie relacja między Jasonem, a Lucią, więc fajnie, że dają graczom wybór. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie się porównuje z trailerem GTA V (gameplay) a VI gdzie w inny sposób pokazywali. W V była narratorka i nie trzeba było czytać w różnych miejscach co będzie a co nie i było mówione już w filmie. Tutaj to większość otrzymujemy losowe cutscenki (1, 2 mogła wystarczyć żeby zaprezentować nową mechanikę) i kawałek gameplayu, nawet nie pokazali jakie tam będą minigry i czy w ogóle będą warsztaty gdzie można modyfikować pojazdy zamiast naprawiać "na stacji paliw".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi