MoczusYY Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia Witam. Przez pół wakacji mam problem z komputerem przez, który przy uruchamianiu systemu wszystko dosłownie wizualnie się zatrzymuje na ekranie logowania lub w trakcie animacji przejscia z ekranu logowania na pulpit pomimo to, że system w tle działa. Da się normalnie odpalić Windowsa w trybie awaryjnym czy też normalnie przez Steam Linka. Sprawdziłem wszystko. Przeisntalowywałem system na różne dyski, zmieniałem ekrany, kable HDMI i DP. Nawet GPU wysłałem na gwarancję i nic się nie zmieniło. System raz był w pełni na czysto, raz z sterownikami GPU, raz z wszystkimi sterownikami i nic nie działa. Porty są czyste. System jest oryginalny. Nawet Linux tak samo reaguje tylko, że tam ekran logowania się nawet nie włącza. Tylko awaryjny i Steam Link. Oczywiście system w tle działa tylko obraz stoi. W sensie po zainstalowaniu Windowsa działa on przez chwilę, ale po 3 czy 4 uruchomieniu dzieje się właśnie tak. Tu wideo przedstawiające problem: https://vm.tiktok.com/ZN8F8QecT/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...