lukasz065 Posted September 2 Report post Posted September 2 (edited) Witam, potrzebuję opcji zestawów, celuje głównie w coś z 32gb ram na ddr4, preferuje amd i radeona. Przykładowo patrzyłem na takie coś, czy lepiej dopłacić i mieć już na platformie am5 i ddr5? Edited September 2 by lukasz065 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Dikson Posted September 2 Report post Posted September 2 Zdecydowanie AM5, 6600 z montażem https://www.krsystem.pl/kp-HJ5O4tRWl 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Szybki_27 Posted September 2 Report post Posted September 2 Serwus, raczej ciężko coś złożyć lepiej niż to co @Dikson polecił z 32GB RAM DDR5. Sprawdzałem opcję mocniejsza karta i 16GB DDR5 (założyłem że, łatwiej jest dokupić jeszcze jedną kość później niż, nowe mocniejsze GPU) ale, ceny pojedynczej pamięci mijaja sie z celem i od razu lepiej kupić 2x16GB. Brać zestaw wyżej i grać. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...