patryk1223 Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września Dzień dobry chce wymienić monitor z Aoc na Samsunga https://allegro.pl/oferta/monitor-led-32-samsung-odyssey-g55c-ls32cg552euxen-18763595964 co myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkemot1234 Opublikowano 3 Września Zgłoś Opublikowano 3 Września Zależy do czego. Ja mam akurat G4, który ma niższą rozdzielczość, ale za to ma szybsze odświeżanie. Do bardziej dynamicznych gier polecam z wyższym odświeżaniem. Ja ten swój polecam, więc zakładam, że jakościowo ten monitor, który wysłałeś też będzie spoko. 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1223 Opublikowano 3 Września Zgłoś Opublikowano 3 Września Kupiłem aoc cq32g4ve myślę to dobry monitor na pewno lepszy od mojego obecego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkemot1234 Opublikowano 4 Września Zgłoś Opublikowano 4 Września To mam nadzieję, że będzie Ci dobrze służył. 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...