patryk1223 Opublikowano Środa o 13:39 Zgłoś Opublikowano Środa o 13:39 Dzień dobry chce wymienić monitor z Aoc na Samsunga https://allegro.pl/oferta/monitor-led-32-samsung-odyssey-g55c-ls32cg552euxen-18763595964 co myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkemot1234 Opublikowano Czwartek o 07:41 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 07:41 Zależy do czego. Ja mam akurat G4, który ma niższą rozdzielczość, ale za to ma szybsze odświeżanie. Do bardziej dynamicznych gier polecam z wyższym odświeżaniem. Ja ten swój polecam, więc zakładam, że jakościowo ten monitor, który wysłałeś też będzie spoko. 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1223 Opublikowano Czwartek o 19:18 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 19:18 Kupiłem aoc cq32g4ve myślę to dobry monitor na pewno lepszy od mojego obecego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred22 Opublikowano wczoraj o 03:30 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 03:30 Najczęściej wymiana ma sens, jeśli: chcesz lepszej jakości obrazu (kolory/kontrast) i/lub zależy Ci na lepszej ergonomii i wykonaniu (zwykle nowsze modele wypadają lepiej), grasz i liczy się płynność (odświeżanie/FPS) oraz ewentualnie lepsze wsparcie trybów obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkemot1234 Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu To mam nadzieję, że będzie Ci dobrze służył. 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...